List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ
فاطمه پورحاجی فریده طباطبایی سید علی مرتضوی محبت محبی مصطفی مظاهری -
Open Access Article
2 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان -
Open Access Article
3 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت
خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو -
Open Access Article
4 - بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد
نازنین داراب زاده زهره حمیدی اصفهانی پریسا حجازی -
Open Access Article
5 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن -
Open Access Article
6 - جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند
محمد خدایی شهلا سلطانی نژاد -
Open Access Article
7 - بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر
اشرف السادات حسینی سهیلا عبدی مریم مصلحی شاد -
Open Access Article
8 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی -
Open Access Article
9 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی -
Open Access Article
10 - بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس
زهره دیدار -
Open Access Article
11 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی
ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا -
Open Access Article
12 - آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان
مسعود خزائی فدافن ناصر مهرشاد محمد رضوی -
Open Access Article
13 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین
احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین -
Open Access Article
14 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی -
Open Access Article
15 - اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید
اکرم آریان فر رویا امیری قنددشتی -
Open Access Article
16 - بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
سعیده هاشمیان امیر حسین الهامی محمد آرمین -
Open Access Article
17 - تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان
سامان کیان پور سهیل سبحان اردکانی -
Open Access Article
18 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی -
Open Access Article
19 - رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران
مرتضی محمدی محسن زارعی -
Open Access Article
20 - بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
لیلا روفه گری نژاد آرزو علی اصل خیابانی سپیدار سیدی منصور -
Open Access Article
21 - Production of non-dairy Fermented Probiotic Powder Based on Wheat Germ Using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus Plantarum
Ehsan Divan. Khosroshahi Seyyed Hadi Razavi Hossein Kaini Ali Aghakhani -
Open Access Article
22 - The Effect of Silver Nanoparticles Produced from Lactobacillus plantarum Supernatant on Pathogenic Bacteria
Ali Sardarian Esmaeil Ataye Salehi Akram Arianfar Reza Safari -
Open Access Article
23 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی -
Open Access Article
24 - Comparison of Antibacterial Effects of Chitosan and Carboxy Methyl Cellulose Hydrogels Containing Garlic Extract on Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Pseudomonas aeruginosa
Mahdi Shahriarinour Faten Divsar Farimah Khoshabari Seyyedeh Marzieh Mirahmadi Zahra Babaei Kasmaei -
Open Access Article
25 - جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
ساجده شریعتی نیا جواد حامدی ستاره حقیقت -
Open Access Article
26 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)
اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی -
Open Access Article
27 - The Comparison of Vitamin C and Butyl Hydroxyl Anisole Activity on Control of Lipid Degradation Indices in Marine Fish Fillets( Diagramma Pictum )During Freezing (-18c) for 4 Months
Sahar Jalili Maalem Arabi -
Open Access Article
28 - مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
زهرا صدیقی سمیه بهرام -
Open Access Article
29 - Investigation of Antioxidant and Antimicrobial Properties of Nanocomposite Films Containing Synthesis of Silver Nanoparticles with Mentha extract
Bahareh Haji Rostamloo Raheleh Zhiani Fatemeh Amarloo -
Open Access Article
30 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع
مرتضی خمیری ماندانا محمودی -
Open Access Article
31 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن
علی کزازی مریم مصلحی شاد -
Open Access Article
32 - شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک
فاطمه داوری نفیسه سادات نقوی هاشم نیری -
Open Access Article
33 - Comparison of Some Biological Properties of Honey in Damavand and Izeh Regions Using Satellite Images to Identify Astragalus and Thyme Species
Sepideh Monirnezhad Marjan Nouri Roghayyeh Khaghani -
Open Access Article
34 - ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
درنوش جعفرپور -
Open Access Article
35 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
حسن محمدی آراسته عبدالرضا میرچولی برازق موسی الرضا هوشمند دلیر -
Open Access Article
36 - Evaluation of Antioxidant Activity of Cannabis Hydrolyzed Protein
Shiva Ganji Jameh Shourani Ali Mohammadi Sani Elham Mahdian Seyyedeh Zahra Seyyed Alangi -
Open Access Article
37 - خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت
Samaneh Khalili Mohammad Reza Saeidi Asl Maryam Khavarpour seyyed Mohammad Vahdat Maedeh Mohammadi -
Open Access Article
38 - The Effect of Iranian White Brine Cheese Processing on Partitioning and Survival of Enteric Viruses in Curd and Whey Using MS2 Bacteriophage
Somayyeh Aghhavany Shajary Masoud Yavarmanesh Mohammad Bagher Habibi Najafi -
Open Access Article
39 - Isolation of Aflatoxin-producing Species Based on Detection of afl R and ver 1 Genes and Sspecies Identification by Determination of ITS Sequences in Edible Rice of Mashhad, Khorasan
Hamed Faraji Farideh Tabatabaee Yazdi Nematollah Razmi -
Open Access Article
40 - Isolation of Bacillus Soil Exopolysaccharides in Desert Areas and Their Effect on the Quality of Molded Yogurt During Cold Storage
Seyyed Ebrahim Moosavi Mohammad Hossein Marhamatizadeh Gholamhossein Mohebbi -
Open Access Article
41 - Production of Functional Yazdi Cake Enriched with Green Tea Extract
Zahra Latifi Elahe Bahramian Saba Sabbaghpour Langeroudi Romina Mohebbi Mahsa Esmaeil Ramaji Milad Danesh Nia -
Open Access Article
42 - بررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
-
Open Access Article
43 - اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجهفرنگی
-
Open Access Article
44 - فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.)
-
Open Access Article
45 - فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای
سوسن کامل رحیمی امیرحسین الهامی راد عباس همتی کاخکی -
Open Access Article
46 - بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی -
Open Access Article
47 - پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده
-
Open Access Article
48 - بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی
-
Open Access Article
49 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری -
Open Access Article
50 - تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری
-
Open Access Article
51 - استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی
علیرضا حسن پور زهرا پیراوی ونک سیمین اسداللهی -
Open Access Article
52 - بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری
-
Open Access Article
53 - بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی
-
Open Access Article
54 - بررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب
-
Open Access Article
55 - بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم)
-
Open Access Article
56 - اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
سیده سعادت عزیزی محمدحسین عزیزی رکسانا موگویی مینا کارگزاری پیمان رجایی -
Open Access Article
57 - تعیین همبستگی میان قوامسنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی ربگوجهفرنگی
-
Open Access Article
58 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی -
Open Access Article
59 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر
نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی -
Open Access Article
60 - بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری
-
Open Access Article
61 - بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر
-
Open Access Article
62 - سینتیک خشک کردن برشهای سیبزمینیترشی (Helianthus tuberosus L.) با روش جابهجایی هوای داغ
-
Open Access Article
63 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی -
Open Access Article
64 - بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید
حسین شریعتمدار طهرانی اکرم شریفی -
Open Access Article
65 - ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر- آب تمشک
-
Open Access Article
66 - بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی
-
Open Access Article
67 - فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن
-
Open Access Article
68 - بهینهسازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان
-
Open Access Article
69 - بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
-
Open Access Article
70 - بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان
-
Open Access Article
71 - بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى
-
Open Access Article
72 - بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز
-
Open Access Article
73 - بررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک
-
Open Access Article
74 - مطالعهی اثر سازگارکنندههای مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم- پلی اتیلن سبک
-
Open Access Article
75 - بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی
-
Open Access Article
76 - تعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن
-
Open Access Article
77 - ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران
-
Open Access Article
78 - تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)
-
Open Access Article
79 - تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت
سید احمد شهیدی مهین مؤتمنی آزاده قربانی حسنسرایی آرش کوچکی -
Open Access Article
80 - تولید نانوذرات تریاستئارین
-
Open Access Article
81 - بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب
شهره عزیزی سید علی مرتضوی مسعود شفافی زنوزی موسی الرضا هوشمنددلیر -
Open Access Article
82 - بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب
-
Open Access Article
83 - ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ
-
Open Access Article
84 - ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
85 - بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگیهای کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم
-
Open Access Article
86 - بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان
-
Open Access Article
87 - بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین
-
Open Access Article
88 - بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد
نازنین داراب زاده زهره حمیدی اصفهانی پریسا حجازی -
Open Access Article
89 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa
-
Open Access Article
90 - بررسی خواص فیزیکی دانهی سویا
-
Open Access Article
91 - بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
92 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ
-
Open Access Article
93 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال 1389
-
Open Access Article
94 - بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان
-
Open Access Article
95 - مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت
-
Open Access Article
96 - مقایسهی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازهی گاو و شیر خشک
-
Open Access Article
97 - کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند -
Open Access Article
98 - مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا)
-
Open Access Article
99 - اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتریهای پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی
-
Open Access Article
100 - بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز
-
Open Access Article
101 - بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی
محمد طاهری لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی انوشه رحمانی فرهنگ سلیمانی -
Open Access Article
102 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
زهره موجرلو امیر حسین الهامی راد علی نجفی -
Open Access Article
103 - تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی
-
Open Access Article
104 - بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو)
-
Open Access Article
105 - بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی
-
Open Access Article
106 - بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور
-
Open Access Article
107 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری -
Open Access Article
108 - بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کرهی کنجد
-
Open Access Article
109 - تأثیر موسیلاژ دانهی ریحان بر ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری دوغ
-
Open Access Article
110 - بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم
-
Open Access Article
111 - تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار
-
Open Access Article
112 - تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی
-
Open Access Article
113 - بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)
-
Open Access Article
114 - تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز
-
Open Access Article
115 - تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت
-
Open Access Article
116 - بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید
-
Open Access Article
117 - بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری
-
Open Access Article
118 - بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
-
Open Access Article
119 - مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن
زهرا نجار حمید توکلی پور مسعود شفافی زنوزی -
Open Access Article
120 - بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته
-
Open Access Article
121 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی -
Open Access Article
122 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگیهای فیزیکی و حسّی آن
-
Open Access Article
123 - بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد
-
Open Access Article
124 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست -
Open Access Article
125 - بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان
-
Open Access Article
126 - جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران
پیوند کارنما علی پاکدین شقایق نصر -
Open Access Article
127 - تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی
-
Open Access Article
128 - کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب
-
Open Access Article
129 - بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاستهی گندم
-
Open Access Article
130 - ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری
-
Open Access Article
131 - بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
132 - ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری
-
Open Access Article
133 - بررسی تاثیر جوانهی هستهی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری
-
Open Access Article
134 - بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی
-
Open Access Article
135 - پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف
-
Open Access Article
136 - بررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله
-
Open Access Article
137 - پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری
-
Open Access Article
138 - بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
زهرا دولت ابادی امیر حسین الهامی راد سید هاشم اخلاقی فیض آباد سید حسین استیری -
Open Access Article
139 - ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
140 - تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی
-
Open Access Article
141 - بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم
-
Open Access Article
142 - شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه
-
Open Access Article
143 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات
بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی -
Open Access Article
144 - بررسی و مقایسهی تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم و سرب در عضله و کبد ماهی لوتک (Cyprinion macrostomus) رودخانهی کارون
-
Open Access Article
145 - بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده
-
Open Access Article
146 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار
-
Open Access Article
147 - بررسی اثرات بازدارندگی عصارهی جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی
-
Open Access Article
148 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین -
Open Access Article
149 - تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا
-
Open Access Article
150 - خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت
محمد نجاتیان سلیمان عباسی -
Open Access Article
151 - بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا
-
Open Access Article
152 - تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب
-
Open Access Article
153 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی
عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری -
Open Access Article
154 - آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابههای گازدار
-
Open Access Article
155 - بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده
-
Open Access Article
156 - اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانسهای اضافه شده به دوغ ایرانی
-
Open Access Article
157 - بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی
-
Open Access Article
158 - بررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان
-
Open Access Article
159 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام
-
Open Access Article
160 - تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن
-
Open Access Article
161 - بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر
-
Open Access Article
162 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی -
Open Access Article
163 - ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر
-
Open Access Article
164 - مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای
-
Open Access Article
165 - تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد
-
Open Access Article
166 - بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها
-
Open Access Article
167 - بررسی تأثیر مواد مختلف شفافسازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیرهی انگور
-
Open Access Article
168 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده -
Open Access Article
169 - بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگیهای امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
-
Open Access Article
170 - تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ
سارا متینی فرامرز جلیلی امیر ابراهیمی سید محمد مشکانی -
Open Access Article
171 - بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما
-
Open Access Article
172 - ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود
-
Open Access Article
173 - تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک
-
Open Access Article
174 - تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید
منا ملکی میرخلیل پیروزی فرد محمد علیزاده خالد آباد هادی الماسی -
Open Access Article
175 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج
-
Open Access Article
176 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله
-
Open Access Article
177 - ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین
-
Open Access Article
178 - تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغنهای نباتی
-
Open Access Article
179 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری -
Open Access Article
180 - بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون
-
Open Access Article
181 - بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
182 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
-
Open Access Article
183 - تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان
-
Open Access Article
184 - تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجانزاده سورکی حمید بخش آبادی -
Open Access Article
185 - بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن
-
Open Access Article
186 - بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“
-
Open Access Article
187 - مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران
-
Open Access Article
188 - پایش فرآیند آبگیری میوهی بِه در محلولهای اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز
-
Open Access Article
189 - بررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis
-
Open Access Article
190 - بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد
رامین رهبری محمد جواد وریدی علی شریف مهدی نصیری محلاتی -
Open Access Article
191 - تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک
مهدی مرادی علی زمردیان -
Open Access Article
192 - ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا
-
Open Access Article
193 - بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا
-
Open Access Article
194 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی -
Open Access Article
195 - حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی
اکرم پزشکی نجف آبادی مریم محمدی -
Open Access Article
196 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
197 - بررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان
-
Open Access Article
198 - بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
-
Open Access Article
199 - بررسی ویژگیهای فیزیکی دو رقم نخود فرنگی
-
Open Access Article
200 - تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست
-
Open Access Article
201 - تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک
-
Open Access Article
202 - مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.)
-
Open Access Article
203 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
-
Open Access Article
204 - ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانیترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام)
-
Open Access Article
205 - اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
فرزانه افروغ محمد فرجی -
Open Access Article
206 - تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی
-
Open Access Article
207 - بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
-
Open Access Article
208 - بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت
-
Open Access Article
209 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)
افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی -
Open Access Article
210 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران
-
Open Access Article
211 - بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن
وحید جمالی مریم جوکار مرضیه بلندی ابوالفضل اصلانی چقیورتی -
Open Access Article
212 - اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده
-
Open Access Article
213 - مدلسازی ریاضی و محاسبهی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایهی نازک برشهای میوهی کامکوات
-
Open Access Article
214 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا
داوود سالارباشی مصطفی شهیدی نوقابی بی بی صدیقه فضلی بزاز سید علی مرتضوی ایمان شهابی قهفرخی رضا احمدی -
Open Access Article
215 - بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو
-
Open Access Article
216 - بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis)
-
Open Access Article
217 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان
-
Open Access Article
218 - مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن
-
Open Access Article
219 - بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک
-
Open Access Article
220 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی -
Open Access Article
221 - بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی
-
Open Access Article
222 - ارزیابی خلوص روغنهای زیتون بر اساس سنجش میزانتری گلیسریدهای پلیمریزه
-
Open Access Article
223 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی
-
Open Access Article
224 - بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان
-
Open Access Article
225 - استخراج فاز مایع چربی دنبهی گوسفند به روش فراکسیونگیری با حلال و مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونهی تجارتی روغن مایع
-
Open Access Article
226 - پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری
-
Open Access Article
227 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی متانولی برگ سنا و تاثیر آن در پایداری روغن سویا
-
Open Access Article
228 - کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکهی عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک مادهی غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن
-
Open Access Article
229 - بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
محسن جنابی امیر حسین الهامی راد سید حسین استیری -
Open Access Article
230 - تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو
-
Open Access Article
231 - بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ی ساری در سه ماه اول سال
-
Open Access Article
232 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)
آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش -
Open Access Article
233 - اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین
-
Open Access Article
234 - سنجش فلزات سنگین در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شستوشو با آب و مقایسه با سنگ نمک آن
-
Open Access Article
235 - بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم
-
Open Access Article
236 - ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره
-
Open Access Article
237 - اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز
-
Open Access Article
238 - فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو
-
Open Access Article
239 - بررسی سینتیک خشک کردن برشهای میوهی به (Cydoniaoblonga) با روش جابهجایی هوای داغ
-
Open Access Article
240 - ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی
-
Open Access Article
241 - کاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن
-
Open Access Article
242 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه
-
Open Access Article
243 - بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیلهی کپور نقرهای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در دمای 4 درجهی سانتیگراد
-
Open Access Article
244 - بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم
-
Open Access Article
245 - تاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس
-
Open Access Article
246 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
زهرا زارع لیلا نوری مریم فهیم دانش -
Open Access Article
247 - مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ.
-
Open Access Article
248 - ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی
عبدالرضا محمدی نافچی فائزه میرزایی -
Open Access Article
249 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان -
Open Access Article
250 - بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک
-
Open Access Article
251 - مطالعهی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی
-
Open Access Article
252 - تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی
-
Open Access Article
253 - بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک
-
Open Access Article
254 - تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیهی پودر از آن
-
Open Access Article
255 - پیشبینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکهی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک
-
Open Access Article
256 - تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی
-
Open Access Article
257 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک
فاطمه حسینی طباطبایی حجت کاراژیان رضا کاراژیان -
Open Access Article
258 - ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
زهرا گرایلی اکرم شریفی هما بقایی -
Open Access Article
259 - بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
-
Open Access Article
260 - بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری
-
Open Access Article
261 - بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
وحیده مهدوی رویا نوربخش سعید باقری رحیم فیروزی قاسم فدوی -
Open Access Article
262 - بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)
-
Open Access Article
263 - بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی
الهه رازقندی امیرحسین الهامی راد علی قدس ولی سید حسین استیری -
Open Access Article
264 - بهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز
-
Open Access Article
265 - بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida
-
Open Access Article
266 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی
-
Open Access Article
267 - بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388
-
Open Access Article
268 - بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم
-
Open Access Article
269 - بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
نوشین قربانیان لیلا نوری -
Open Access Article
270 - مقایسهی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمدهی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388
-
Open Access Article
271 - مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
-
Open Access Article
272 - بررسی تاثیر جنس بستهبندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پستهی خام خشک شده در طی انبارداری
-
Open Access Article
273 - بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور
-
Open Access Article
274 - بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه
-
Open Access Article
275 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان
-
Open Access Article
276 - بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته
مریم امیری حمید توکلیپور محسن مختاریان -
Open Access Article
277 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
-
Open Access Article
278 - بهینهسازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri)
-
Open Access Article
279 - بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
-
Open Access Article
280 - بررسی ارزش تغذیهای سس ماهی ساردین
-
Open Access Article
281 - برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی
-
Open Access Article
282 - مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری
-
Open Access Article
283 - بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
-
Open Access Article
284 - ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن
-
Open Access Article
285 - تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی -
Open Access Article
286 - بررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش
-
Open Access Article
287 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی -
Open Access Article
288 - تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه
معصومه رهنما سنگاچینی مینا سیف زاده قربان زارع گشتی فرشته خدابنده -
Open Access Article
289 - بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ
سید علی مرتضوی سپیده یوسف زاده ثانی -
Open Access Article
290 - مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)
غالب بنفشی ابوالفضل عسکری ساری مژده چله مال دزفول نژاد محمد ولایت زاده -
Open Access Article
291 - بررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک
-
Open Access Article
292 - بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی
-
Open Access Article
293 - بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ
محسن مختاریان مرجان نوری -
Open Access Article
294 - تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون
-
Open Access Article
295 - تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ
-
Open Access Article
296 - کاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی
-
Open Access Article
297 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری -
Open Access Article
298 - ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران
-
Open Access Article
299 - بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ
-
Open Access Article
300 - بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی
-
Open Access Article
301 - تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی
-
Open Access Article
302 - تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان
-
Open Access Article
303 - تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات
-
Open Access Article
304 - بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن
-
Open Access Article
305 - بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
محمد حسن کمانی امید صفری سید علی مرتضوی معصومه مهربان سنگ آتش فاطمه مسلم خلیل غفوری -
Open Access Article
306 - بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو حمید توکلی پور محسن مختاریان -
Open Access Article
307 - بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا
-
Open Access Article
308 - بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
309 - تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا
-
Open Access Article
310 - تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی
-
Open Access Article
311 - تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
الهام آذرپژوه پروین شرایعی -
Open Access Article
312 - ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران
-
Open Access Article
313 - بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون
-
Open Access Article
314 - ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان
کریم ابراهیم نجفآبادی آزاده اشتری نژاد -
Open Access Article
315 - اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا
-
Open Access Article
316 - ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا
علیرضا صادقی بلال صادقی مریم ابراهیمی -
Open Access Article
317 - بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M
-
Open Access Article
318 - ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی
-
Open Access Article
319 - بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور
-
Open Access Article
320 - استفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز
-
Open Access Article
321 - مطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس
-
Open Access Article
322 - تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران
-
Open Access Article
323 - تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا
-
Open Access Article
324 - ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر
فضل الله رضوانی فاطمه اردستانی قاسم نجف پور -
Open Access Article
325 - تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری -
Open Access Article
326 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال
-
Open Access Article
327 - ارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان
-
Open Access Article
328 - بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک
-
Open Access Article
329 - بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی
-
Open Access Article
330 - بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
محمد کورشیان اکرم شریفی الهام مهدویان شادی بلوریان -
Open Access Article
331 - بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای
مهدی عبیری حسن رشیدی مرضیه بلندی -
Open Access Article
332 - تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای
-
Open Access Article
333 - بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی
صاحبعلی منافی نسیم مهدوی میقان عبدالرضا محمدی نافچی -
Open Access Article
334 - ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران
-
Open Access Article
335 - تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس
-
Open Access Article
336 - کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب
لاله گلچویی مزدک عظیمی حسین یوسفی -
Open Access Article
337 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنیشده با کازئینات سدیم
-
Open Access Article
338 - بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی
-
Open Access Article
339 - بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک
-
Open Access Article
340 - ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران
-
Open Access Article
341 - مقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق
-
Open Access Article
342 - تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
-
Open Access Article
343 - تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی
-
Open Access Article
344 - بررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا
-
Open Access Article
345 - استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus
-
Open Access Article
346 - تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهانبسته (ارقام بومی قزوین)
-
Open Access Article
347 - بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
سارا انصاری ابراهیم حسینی ندا مفتون آزاد عسگر فرحناکی غلامحسن اسدی -
Open Access Article
348 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی -
Open Access Article
349 - تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ
ایسان علی پور نارملا آصفی -
Open Access Article
350 - ارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. )
-
Open Access Article
351 - تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی
-
Open Access Article
352 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
نرگس رحیمی سید علی مرتضوی عبدالمجید مسکوکی امیرحسین الهامی راد قدیر رجب زاده -
Open Access Article
353 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال
مریم سروریان افشین جعفرپور -
Open Access Article
354 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار
-
Open Access Article
355 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان
-
Open Access Article
356 - بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای
-
Open Access Article
357 - بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب
-
Open Access Article
358 - بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی
-
Open Access Article
359 - محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی
-
Open Access Article
360 - حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام
-
Open Access Article
361 - تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی -
Open Access Article
362 - بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی
-
Open Access Article
363 - اثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
-
Open Access Article
364 - مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری
-
Open Access Article
365 - کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی
-
Open Access Article
366 - تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد
-
Open Access Article
367 - مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن
-
Open Access Article
368 - تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام
سیده حدیثه موسوی تیوا کفیلی -
Open Access Article
369 - تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق
حجت کاراژیان نینا دلیری -
Open Access Article
370 - بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ
فروزان طباطبایی یزدی ابوالقاسم گلیان حیدر زرقی مهدی وریدی -
Open Access Article
371 - تأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد
-
Open Access Article
372 - مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ
-
Open Access Article
373 - تأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش
-
Open Access Article
374 - بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع
لیلا علی محمدی مهشید جهادی هاجر عباسی مریم اعرج سلطانی -
Open Access Article
375 - ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی
-
Open Access Article
376 - بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی شکوفه عمرانی -
Open Access Article
377 - بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه
-
Open Access Article
378 - تاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به"
-
Open Access Article
379 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن
نازیلا اولادزاد حجت کاراژیان هومن بهمن پور -
Open Access Article
380 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان -
Open Access Article
381 - تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر
اکرم آریان فر شیما ظهوریان پردل -
Open Access Article
382 - تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ
-
Open Access Article
383 - تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
نادیا حسنی بایگی پروین شرایعی حسین جلالی -
Open Access Article
384 - بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب
-
Open Access Article
385 - ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ
نازنین قهرمانی حجت گاراژیان اکرم شریفی -
Open Access Article
386 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین -
Open Access Article
387 - ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی
علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی -
Open Access Article
388 - بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی
محسن ولایتی -
Open Access Article
389 - بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
فرشته حسنی مریم اوتادی -
Open Access Article
390 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس
نوید عباسی سامان مهدوی -
Open Access Article
391 - بهینهسازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار
شکوفه مروی سید علی مرتضوی الناز میلانی -
Open Access Article
392 - تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزاد مرد دمیرچی ممنونه شنگل -
Open Access Article
393 - تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
الهه خواجه علی جمال ملک زاده -
Open Access Article
394 - استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
سمانه اخلاقدوست افشین جعفرپور -
Open Access Article
395 - ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
فروغ شواخی هما بهمدی شهین زمردی صغری معدنی -
Open Access Article
396 - عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
مرتضی محمدی مظاهر جنت صادقی