Subject Areas :
الهه رازقندی 1 , امرحسین الهامی راد 2 , علیرضا قدس ولی 3 , سید حسین استیری 4 , سارا آقاجانزاده سورکی 5 , حمید بخش آبادی 6
1 - گروه علوم و صنایع غذایی،واحدسبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
2 - دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
3 - دانشیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان
4 - گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
5 - دانشجوی دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
6 - عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
Keywords:
Abstract :