معرفي نشريه
علمی
نویسنده محترم
با توجه به تغییر سامانه لطفا با نام کاربری خود که ایمیل ثبت شده در سامانه است و رمز1تا6 وارد شوید
در غیر اینصورت نام کاربری را زده و فراموشی رمز را بزنید تا رمز جدید به ایمیلتان ارسال گردد
در صورت عدم اتصال به نمایه نامه ها از طریق لوگو می توانید لینک موردنظر را که همراه با لوگو فعال می باشد در Address Bar مرورگر خود کپی و به صفحه پایگاه اطلاعاتی متصل شوید
لطفا قبل از ارسال مقاله نسبت به مطالعه فرایند پذیرش مقالات در سایت مجله اقدام نمایید.
منظور از تاریخ درج شده در گواهی پذیرش جهت چاپ مقاله، شماره موردنظر می باشد و زمان چاپ آن شماره، چندین ماه زودتر از موعد مقرر می باشد
نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی، تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد گردید. در این راستا کمیته علمی و اجرایی نشریه، از تمامی اساتید، دانشجویان، محققین و پژوهشگران دعوت مینمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورها و زمینه های مرتبط میباشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دفتر فصلنامه (از طریق سامانه ارسال مقاله در سایت مجله) ارسال نمایند.
نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی، فصلنامهی تخصّصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار است که توسط حوزهی معاونت پژوهش و فنّاوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار و با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، منتشر میشود.. این نشریه زیر نظر وزارت علوم (وزارتین) می باشد و در آخرین ارزیابی وزارت علوم رتبه (ب) و در ارزیابی سالانه دانشگاه آزاد رتبه A+ را به دست آورده است
ناشر: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات از کلیه قوانین مصوب کمیته اخلاق در نشر (COPE)تبعیت می نماید.
نوع دسترسی: این نشریه از نوع نشریات دسترسی آزاد(Open Access) می باشد
انواع مقالات نشریه: مقالات کامل پژوهشی، کوتاه پژوهشی و یادداشت پژوهشی
زبان نشریه: فارسی با چکیده به زبان انگلیسی
داوری الکترونیکی مقالات : همتراز داوری مقالات در این نشریه به شکل دوطرف – پنهان و توسط حداقل دو داور صورت می پذیرد
مدت زمان بررسی مقالات: مدت زمان بررسی اولیه مقالات حداکثر4 روز و میانگین بازه زمانی بررسی مقالات (از زمان دریافت تا صدور گواهی پذیرش) حداکثر 4 ماه می باشد
کلیه امور مربوط به دریافت تا صدور گواهی پذیرش مقاله از طریق سامانه سکوی نشر دانش (سند) صورت می گیرد.
این نشریه به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از نرم افزار مشابهت یاب همتاجو استفاده می نماید.
بانک ها و نمایه نامه ها
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت
سمانه خلیلی محمد رضا سعیدی اصل مریم خاورپور سید محمد وحدت مائده محمدیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبهشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی
غزاله اقبال مهرداد قوامی مریم قراچورلوشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - ارزیابیفرمولاسیون پنیر پروسسگسترشپذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور
بهزاد اردلان محرم وزیری سید علی مرتضویشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - جداسازیگونههایمولدسمآفلاتوکسین براساسردیابیژنهایaflR وver1 و شناساییگونه با تعیینتوالیهایITS در برنج مصرفی مشهد خراسان
حامد فراجی فریده طباطبایی یزدی نعمت الله رزمیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن
الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم برکیفیت و ماندگاری گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum)
سعید گلیانی الهام دانائیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب
مریم عابدی مانیا صالحی فر بابک غیاثی طرزیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسیدوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia)
آنیتا نعیمی مرجانه صداقتی نرگس مورکیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطاییشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر
دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدیشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
الهام امت محمدی جواد فیضی مجید خانیشماره 2 , دوره 13 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
بهجت تاج الدین هما بهمدی صدیقه پردیس کیانشماره 1 , دوره 15 , بهار 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهدشماره 4 , دوره 14 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فردشماره 4 , دوره 13 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
محسن مختاریانشماره 4 , دوره 9 , زمستان 1396 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمینشماره 2 , دوره 16 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبهشماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
مریم میرزایی میآبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفیشماره 2 , دوره 16 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی
زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقریشماره 3 , دوره 15 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانیشماره 1 , دوره 16 , بهار 1403