فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول
بهروز علی جو وحید عبدوسی وحید زرین نیا سپیده کلاته جاری محمد چمنی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور
مهناز صمدی وارده سرا پیمان آریایی جواد حصاری -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب
لیلا بهبهانی محمدرضا اصلاحی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی
سمیه رستگار سولماز طهماسبی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
سمیرا ابراهیم پوراحمدی میرهادی خیاط نوری لیلا روفهگری نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن
مرتضی سلیمانی اقدم بیوک آقا فرمانی عباسعلی جنتی زاده صمد بدبدک -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مقایسه اثرخشککردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغالاختهی فرمولهشده
معصومه حسینی خصال نارملا آصفی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
عبدالعلی گیلانی لیلا بهبهانی جعفر حبیبی اصل آذرخش عزیزی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
بهجت تاج الدین هما بهمدی صدیقه پردیس کیان -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای
راحله اسماعیلی دارابی حامد افشاری رسول لسان خوش منفرد -
دسترسی آزاد مقاله
11 - تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب
شادی بصیری -
دسترسی آزاد مقاله
12 - تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری
فاطمه شهدادی اعظم سیدی شهناز فتحی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم برکیفیت و ماندگاری گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum)
سعید گلیانی الهام دانائی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
آناهیتا ابراهیمی سپیده بهرامی محمد عبدالھیان نوقابی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی
علی سرداریان اکرم آریان فر