List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - The Effect of Some Growth Regulators, Chitosan and Cinnamon Essential Oil on Improving Nutritional Quality and Postharvest Life of Thomson Navel Cultivar
Behrooz Alijoo Vahid Abdossi Vahid Zarrin Nia Sepideh Kalateh Jari Mohammad Chamani -
Open Access Article
2 - Evaluation Of Antioxidant And Anti-cancer Properties Of Purified Peptides From Enzymatic Hydrolysis Of Grape Seed
Mahnaz Samadi Varedehsara Peyman Ariayi Javad Hesari -
Open Access Article
3 - تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب
لیلا بهبهانی محمدرضا اصلاحی -
Open Access Article
4 - استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی
سمیه رستگار سولماز طهماسبی -
Open Access Article
5 - تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
سمیرا ابراهیم پوراحمدی میرهادی خیاط نوری لیلا روفهگری نژاد -
Open Access Article
6 - بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن
مرتضی سلیمانی اقدم بیوک آقا فرمانی عباسعلی جنتی زاده صمد بدبدک -
Open Access Article
7 - Comparison of Convection and Vaccum Drying on Quality of Formulated Cornelian Cherry Leather (Pestil)
Masomueh Hosseiny Khesal Narmela Asefi -
Open Access Article
8 - تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
عبدالعلی گیلانی لیلا بهبهانی جعفر حبیبی اصل آذرخش عزیزی -
Open Access Article
9 - The Effect of Cold Storage on the Aril Browninig Phenomenon of Pomegranate Fruit
Behjat Tajeddin Homa Behmadi Seddigheh Pardis Kian -
Open Access Article
10 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای
راحله اسماعیلی دارابی حامد افشاری رسول لسان خوش منفرد -
Open Access Article
11 - Determination of Physicochemical and Sensory Properties of Produced Vinegar from Fermentation of Jujube Fruit
Shadi Basiri -
Open Access Article
12 - Effect of Aloe vera Gel and Lemon (Citrus aurantifolia) Peel Essential Oil on Qualitative Characteristics of Apricot (Prunus armeniaca) Fruit During Storage
Fatemeh Shahdadi Azam Seyyedi Shahnaz Fathi -
Open Access Article
13 - The Effect of Starch Coating and Hot Water Treatment on the Quality and Shelf Life of Tomatoes (Solanum lycopersicum)
Saeid Gelyani Elham Danaiee -
Open Access Article
14 - تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
آناهیتا ابراهیمی سپیده بهرامی محمد عبدالھیان نوقابی -
Open Access Article
15 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی
علی سرداریان اکرم آریان فر