Subject Areas :
عبدالعلی
گیلانی
1
(عضو هیات علمی بخش تحقیقات زراعی_ باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویجکشاورزی، اهواز، ایران.)
لیلا
بهبهانی
2
(محقق غیر هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویجکشاورزی، اهواز، ایران.)
جعفر
حبیبی اصل
3
(عضو هیات علمی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویجکشاورزی، اهواز، ایران.)
آذرخش
عزیزی
4
(عضو هیات علمی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویجکشاورزی، اهواز، ایران.)
Keywords:
Abstract :
. آشتیانی عراقی ه.، صادقی م. و همت ع. 1387. تأثیر رطوبت بر برخی مشخصههای فیزیکی دو رقم شلتوک رایج در استان اصفهان. پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون دانشگاه فردوسی مشهد. شهریورماه.
6.ADHIKARITANAYAKE, T. B. and NOOMHORM, A. 1998. Effect of continuous steaming on parboiled rice quality. Journal of food engineering, 36, 135-143.
FAO 2017. Statistics Database. http://faostat.fao.org, accessed June 2, 2017.
.
13. SIEBENMORGEN, T. J. and QIN, G. 2005. Relating rice kernel breaking force distributions to milling quality. Transactions of the ASAE, 48: 223-228.
.