The Effect of Cold Storage on the Aril Browninig Phenomenon of Pomegranate Fruit
Subject Areas :
Behjat
Tajeddin
1
(عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران)
Homa
Behmadi
2
(عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران)
Seddigheh
Pardis Kian
3
(کارشناسی ارشد شیمی تجزیه، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران.)
Keywords:
Abstract :
preserve pomegranate fruit quality during cold storage. Scientia Horticulturae, 130(4):795-800.
_||_