• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره3 دوره8
  • 3
    شماره 3 دوره 8 پاییز 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
        علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
        زهره موجرلو امیر حسین الهامی راد علی نجفی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
        زهرا دولت ابادی امیر حسین الهامی راد سید هاشم اخلاقی فیض آباد سید حسین استیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
        رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن
        وحید جمالی مریم جوکار مرضیه بلندی ابوالفضل اصلانی چقیورتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
        ساعده سادات سید حسینی سید ابراهیم حسینی مهناز هاشمی روان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
        نوشین قربانیان لیلا نوری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
        محمد حسن کمانی امید صفری سید علی مرتضوی معصومه مهربان سنگ آتش فاطمه مسلم خلیل غفوری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای
        مهدی عبیری حسن رشیدی مرضیه بلندی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال
        مریم سروریان افشین جعفرپور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ
        فروزان طباطبایی یزدی ابوالقاسم گلیان حیدر زرقی مهدی وریدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
        نادیا حسنی بایگی پروین شرایعی حسین جلالی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس
        نوید عباسی سامان مهدوی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود