معرفي نشريه
علمی
نویسنده محترم
با توجه به تغییر سامانه لطفا با نام کاربری خود که ایمیل ثبت شده در سامانه است و رمز1تا6 وارد شوید
در غیر اینصورت نام کاربری را زده و فراموشی رمز را بزنید تا رمز جدید به ایمیلتان ارسال گردد
در صورت عدم اتصال به نمایه نامه ها از طریق لوگو می توانید لینک موردنظر را که همراه با لوگو فعال می باشد در Address Bar مرورگر خود کپی و به صفحه پایگاه اطلاعاتی متصل شوید
لطفا قبل از ارسال مقاله نسبت به مطالعه فرایند پذیرش مقالات در سایت مجله اقدام نمایید.
منظور از تاریخ درج شده در گواهی پذیرش جهت چاپ مقاله، شماره موردنظر می باشد و زمان چاپ آن شماره، چندین ماه زودتر از موعد مقرر می باشد
نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی، تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد گردید. در این راستا کمیته علمی و اجرایی نشریه، از تمامی اساتید، دانشجویان، محققین و پژوهشگران دعوت مینمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورها و زمینه های مرتبط میباشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دفتر فصلنامه (از طریق سامانه ارسال مقاله در سایت مجله) ارسال نمایند.
نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی، فصلنامهی تخصّصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار است که توسط حوزهی معاونت پژوهش و فنّاوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار و با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، منتشر میشود.. این نشریه زیر نظر وزارت علوم (وزارتین) می باشد و در آخرین ارزیابی وزارت علوم رتبه (ب) و در ارزیابی سالانه دانشگاه آزاد رتبه A+ را به دست آورده است
ناشر: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات از کلیه قوانین مصوب کمیته اخلاق در نشر (COPE)تبعیت می نماید.
نوع دسترسی: این نشریه از نوع نشریات دسترسی آزاد(Open Access) می باشد
انواع مقالات نشریه: مقالات کامل پژوهشی، کوتاه پژوهشی و یادداشت پژوهشی
زبان نشریه: فارسی با چکیده به زبان انگلیسی
داوری الکترونیکی مقالات : همتراز داوری مقالات در این نشریه به شکل دوطرف – پنهان و توسط حداقل دو داور صورت می پذیرد
مدت زمان بررسی مقالات: مدت زمان بررسی اولیه مقالات حداکثر4 روز و میانگین بازه زمانی بررسی مقالات (از زمان دریافت تا صدور گواهی پذیرش) حداکثر 4 ماه می باشد
کلیه امور مربوط به دریافت تا صدور گواهی پذیرش مقاله از طریق سامانه سکوی نشر دانش (سند) صورت می گیرد.
این نشریه به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از نرم افزار مشابهت یاب همتاجو استفاده می نماید.
بانک ها و نمایه نامه ها
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم
سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدیشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی
زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات برکنترل اکسایش روغنکانولا
حسین عالی مریم عزیزخانی فهیمه توریانشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بهینهسازی تثبیت آنزیم پکتیناز بر سیلیکا آئروژل وکاربرد آن در استخراج ترکیبات فنلیتفاله انگور
اسماعیل فرامرزی آق گنبد لیلا امیرخانی سید مهدی هدایت زاده فهیمه درخشانفردشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
سمر خیامیم بابک بابایی حمید نوشاد داریوش طالقانیشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک هدی شهیری طبرستانی شیما کاوهشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعهتغییرات بارمیکروبیانکپسوله وآزادآبمیوههای سینبیوتیک صنعتی بهروش RSM-D-Optimal با کرت خردشده
محمد یار حسینی محمد علیزاده محمود رضازادباریشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتیشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
معصومه بارانی محمد شاهدی باغ خندان میلاد فتحیشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس
مجتبی مقیمی هانیه نوذریشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن
غزل حنیفه زاده مسعود هنرورشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
12 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سراییشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
الهام امت محمدی جواد فیضی مجید خانیشماره 2 , دوره 13 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهدشماره 4 , دوره 14 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
بهجت تاج الدین هما بهمدی صدیقه پردیس کیانشماره 1 , دوره 15 , بهار 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فردشماره 4 , دوره 13 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
محسن مختاریانشماره 4 , دوره 9 , زمستان 1396 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمینشماره 2 , دوره 16 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانیشماره 1 , دوره 16 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
مریم میرزایی میآبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفیشماره 2 , دوره 16 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
احسان دیوان خسروشاهی سید هادی رضوی حسین کیانی علی آقاخانیشماره 4 , دوره 14 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی
زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقریشماره 3 , دوره 15 , پاییز 1402