معرفي نشريه
علمی
قابل توجه نویسندگان و داوران محترم نشریه
از طریق لینک زیر می توانید به صورت مستقیم وارد صفحه کاربری خود شوید.
https://sanad.iau.ir/fa/Identity/Account/Login
با تشکر
نویسنده محترم
لطفا قبل از ارسال مقاله نسبت به مطالعه فرایند پذیرش مقالات در سایت مجله اقدام نمایید.
نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی، تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد گردید. در این راستا کمیته علمی و اجرایی نشریه، از تمامی اساتید، دانشجویان، محققین و پژوهشگران دعوت مینمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورها و زمینه های مرتبط میباشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دفتر فصلنامه (از طریق سامانه ارسال مقاله در سایت مجله) ارسال نمایند.
نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی، فصلنامهی تخصّصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار است که توسط حوزهی معاونت پژوهش و فنّاوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار و با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، منتشر میشود.. این نشریه زیر نظر وزارت علوم (وزارتین) می باشد و در آخرین ارزیابی سالانه دانشگاه آزاد رتبه A+ را به دست آورده است
ناشر: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات از کلیه قوانین مصوب کمیته اخلاق در نشر (COPE)تبعیت می نماید.
نوع دسترسی: این نشریه از نوع نشریات دسترسی آزاد(Open Access) می باشد
انواع مقالات نشریه: مقالات کامل پژوهشی، کوتاه پژوهشی و یادداشت پژوهشی
زبان نشریه: فارسی با چکیده به زبان انگلیسی
داوری الکترونیکی مقالات : همتراز داوری مقالات در این نشریه به شکل دوطرف – پنهان و توسط حداقل دو داور صورت می پذیرد
مدت زمان بررسی مقالات: مدت زمان بررسی اولیه مقالات حداکثر4 روز و میانگین بازه زمانی بررسی مقالات (از زمان دریافت تا صدور گواهی پذیرش) حداکثر 4 ماه می باشد
کلیه امور مربوط به دریافت تا صدور گواهی پذیرش مقاله از طریق سامانه سکوی نشر دانش (سند) صورت می گیرد.
این نشریه به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از نرم افزار مشابهت یاب همتاجو استفاده می نماید.
سیاستهای دسترسی باز
فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، یک فصلنامه با دسترسی باز است به این معنی که دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. فصلنامه نوآوری در علوم وفناوری غذایی تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY 4.0) منتشر میشود و دارندگان مجوز درصورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی میتوانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند. در این نشریه نویسندگان تمامی حقوق (کپی رایت) را برای محتوای مقالات به طور نامحدود حفظ می نمایند.
این نشریه به طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»رعایت میکند.
![]()

بانک ها و نمایه ها






-
دسترسی آزاد مقاله
1 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ
زهرا میرزاپور ، پیمان آریایی * ، رضا صفری ، محمد احمدیشماره 4 , دوره 17 , زمستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکی و شیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)
سیده فائزه صفائی ، سارا جعفریان * ، مجتبی معصومی ، مهدی شریفی سلطانی ، لیلا روزبه نصیرائیشماره 4 , دوره 17 , زمستان 1404
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان
آناهیتا طالب رضا ، نرگس مورکی * ، مسعود هنرورشماره 3 , دوره 17 , پاییز 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
بهجت تاج الدین * ، هما بهمدی ، صدیقه پردیس کیانشماره 1 , دوره 15 , بهار 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
زهرا لطیفی ، حبیب الله شهریاری ، محمدحسین مرحمتی زاده ، عاطفه ارجمندیان ، مریم مدامیان فرشبافی ، لیلا روزبه *شماره 4 , دوره 16 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
محمد ملکی ، پیمان آریایی * ، مهدی شریفی سلطانیشماره 1 , دوره 16 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
سمیه شهبازی ، زهره دیدار * ، محسن وظیفه دوست ، مصطفی شهیدی نوقابی ، عیسی جاهدشماره 4 , دوره 14 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی
زهرا فرج زاده ، امیر شاکریان * ، ابراهیم رحیمی ، محمود باقریشماره 3 , دوره 15 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس
مجتبی مقیمی ، هانیه نوذری *شماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
ابوالقاسم عبداله زاده ، محسن وظیفه دوست * ، زهره دیدار ، محمد حسین حداد خداپرست ، محمد آرمینشماره 2 , دوره 16 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو
نگار تاجیک ، پیمان آریایی * ، لیلا نجفیانشماره 3 , دوره 17 , پاییز 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
شیما تقدیری ، مژگان امتیازجو * ، محمد حسین عزیزی ، پیمان آریایی ، مرجانه صداقتیشماره 3 , دوره 16 , پاییز 1403
