فهرست مقالات برحسب موضوع اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ
فخرالدین صالحی اشرف گوهری اردبیلی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان
سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده -
دسترسی آزاد مقاله
4 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق
نجمه سرباز محسن وظیفه دوست مجید علی آبادی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تعیین و مدلسازی ویژگیهای رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima)
محسن مختاریان مرجان نوری -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
حیدر ناصری عیسی حزباوی فیض اله شهبازی -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
عباس باشی حجت کاراژیان -
دسترسی آزاد مقاله
11 - مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده
غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد -
دسترسی آزاد مقاله
12 - مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
ابولفضل بوژمهرانی محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو -
دسترسی آزاد مقاله
13 - طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجهبندیکشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر
مسعود خزاعی فدافن سید حسین استیری -
دسترسی آزاد مقاله
14 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
محسن مختاریان -
دسترسی آزاد مقاله
15 - بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
حمید بخش آبادی معصومه مقیمی زهرا دولت آبادی سحر اصغری پور -
دسترسی آزاد مقاله
16 - مطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ
-
دسترسی آزاد مقاله
17 - بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی
-
دسترسی آزاد مقاله
18 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته
مهدی جلالی اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
19 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم -
دسترسی آزاد مقاله
20 - سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
مهرانوش غریبی تهرانی الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا سیدحسین استیری