List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ
Fakhreddin Salehi اشرف گوهری اردبیلی -
Open Access Article
2 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی -
Open Access Article
3 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان
سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده -
Open Access Article
4 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس -
Open Access Article
5 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی -
Open Access Article
6 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق
نجمه سرباز محسن وظیفه دوست مجید علی آبادی -
Open Access Article
7 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی -
Open Access Article
8 - تعیین و مدلسازی ویژگیهای رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima)
محسن مختاریان مرجان نوری -
Open Access Article
9 - مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
حیدر ناصری عیسی حزباوی فیض اله شهبازی -
Open Access Article
10 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
عباس باشی حجت کاراژیان -
Open Access Article
11 - مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده
غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد -
Open Access Article
12 - Modeling the Cooking Process During the Extraction of Oil from Corn Germ Seeds Using Artificial Neural Networks
Abolfazl Boojmehrani Mohsen Vazifeh doost Bahareh Hajirostamloo -
Open Access Article
13 - Designing an Automatic System for Grading Raisins and Determining its Tailing Percentage Using Image Processing Techniques
Masoud khazaee Fadafen Seyyed Hossein Estiri -
Open Access Article
14 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
محسن مختاریان -
Open Access Article
15 - بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
حمید بخش آبادی معصومه مقیمی زهرا دولت آبادی سحر اصغری پور -
Open Access Article
16 - مطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ
-
Open Access Article
17 - بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی
-
Open Access Article
18 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته
مهدی جلالی اکرم شریفی -
Open Access Article
19 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم -
Open Access Article
20 - سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
مهرانوش غریبی تهرانی الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا سیدحسین استیری