فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب