• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 8
  • Issue1 Vol.8
  • 1
    Issue 1 Vol. 8 Spring 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - مطالعه تاثیر محلول‌های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش‌شناسی سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه‌ورا با پیش تیمار اسمزی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه‌داری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login