• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره3 دوره15
  • 3
    شماره 3 دوره 15 پاییز 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی‌سس‌گوجه‌فرنگی سینبیوتیک
        محسن وظیفه دوست
        10.30495/jfst.2021.1920450.1693
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.1.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی
        سیده فاطمه احمدی محمد حجت الاسلامی حسین کیانی هومان مولوی
        10.30495/jfst.2021.1906980.1661
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.2.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ
        بهرام باقری محمد شکرزاده لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی
        10.30495/jfst.2021.1892973.1611
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.3.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم
        سارا ناجی طبسی مصطفی شهیدی نوقابی مرضیه حسینی نژاد حسین زمانی تکتم هجرانی
        10.30495/jfst.2021.1916953.1689
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی
        سید رسول شاه حسینی
        10.30495/jfst.2021.1922457.1700
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.5.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی
        زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقری
        10.30495/jfst.2021.1917624.1690
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.6.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک
        اعظم خدائیان کریم اسماعیل عطای صالحی
        10.30495/jfst.2021.1923919.1706
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.7.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
        معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه
        10.30495/jfst.2021.1922237.1698
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر
        مسعود خزاعی فدافن سید حسین استیری
        10.30495/jfst.2021.1925643.1708
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.9.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد
        سارا نیاستی بهاره صحراییان فاطمه پورحاجی
        10.30495/jfst.2021.1896965.1633
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.10.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی امکان تولید‌کماج رژیمی بر پایه شیرین‌کننده استویا
        آتوسا کوکبیان امیر دارائی گرمه خانی سولماز صارم نژادنمینی
        10.30495/jfst.2022.1909304.1668
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.11.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
        عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری
        10.30495/jfst.2021.1927899.1716
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع
        مینا میرزائی سید علی یاسینی اردکانی
        10.30495/jfst.2021.1913391.1682
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.13.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        14 - بررسی امکان کاربرد فرآورده‌های جنبی‌صنایع قند در تولید جونده‌کش (موش‌های سوری)
        فائزه لطفی حقیقت مسعود هنرور نگار پناهی
        10.30495/jfst.2021.1916945.1688
        20.1001.1.24234966.1402.15.3.14.6
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود