فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - جداسازی اگزوپلیساکاریدهای باسیلوسهای خاک مناطقکویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما سید ابراهیم موسوی محمدحسین مرحمتی زاده غلامحسین محبی 10.30495/jfst.2021.1920420.1692 20.1001.1.24234966.1402.15.4.1.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب ساناز پیرایش آتوسا فرخ 10.30495/jfst.2021.1932663.1726 20.1001.1.24234966.1402.15.4.2.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا مهدی شهریاری نور فاتن دیوسر فریماه خوشابری سیده مرضیه میراحمدی زهرا بابایی کسمایی 10.30495/jfst.2021.1923201.1701 20.1001.1.24234966.1402.15.4.3.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو مهسا مظفری ابراهیم حسینی 10.30495/jfst.2021.1930306.1721 20.1001.1.24234966.1402.15.4.4.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398 زینب عسکری درنوش جعفرپور 10.30495/jfst.2021.1931858.1724 20.1001.1.24234966.1402.15.4.5.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر پاداکسندگیپلیفنولهایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهیکیلکا در شرایط تسریع شده رضا اسماعیل زاده کناری راضیه رضوی 10.30495/jfst.2021.1935265.1734 20.1001.1.24234966.1402.15.4.6.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی سهیل ریحانی پول سکینه یگانه 10.30495/jfst.2021.1936288.1739 20.1001.1.24234966.1402.15.4.7.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثراتمسفراصلاح شده و اسانسهای زنجبیل و زیره برجمعیت میکروبی و خواصارگانولپتیکیکلوچه سنتی اهواز مدیا خسروی بختیاری نازنین زند 10.30495/jfst.2021.1933783.1729 20.1001.1.24234966.1402.15.4.8.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - شناساییترکیبات شیمیاییموجود در اسانسگیاه مریمگلیاصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسیخواصآنتیمیکروبی-آنتیاکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدیکل عصاره گیاه محمدحسن محمدی بهنام مهدوی هاشم اخلاقی فیض آباد حدیث فرمانبر جعفرآبادی 10.30495/jfst.2021.1929013.1718 20.1001.1.24234966.1402.15.4.10.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری کمیل حسنی پیمان آریایی محمد احمدی 10.30495/jfst.2022.1942820.1762 20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر نانوامولسیونهای حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سسمایونز پروبیوتیک غنیشده با پودرکلم بروکلی مرجان رضاخان تکتم مستقیم 10.30495/jfst.2022.1901908.1646 20.1001.1.24234966.1402.15.4.12.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 14 - ریزپوشانیآستاگزانتین با روشتودهای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی آرینا احمدی نادر حبیبی 10.30495/jfst.2021.1923468.1704 20.1001.1.24234966.1402.15.4.14.8