فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ