فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس
اکبر جوکار مریم شاه امیریان ماشا... زارع -
دسترسی آزاد مقاله
3 - ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو
سید محمد میری مسعود هدایتی فرد -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر
فاطمه سادات هاشمی دولابی داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ
بهرام باقری محمد شکرزاده لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)
درنوش جعفرپور راضیه دیدار -
دسترسی آزاد مقاله
9 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ
پیمان آریایی زهرا میرزاپور محمد احمدی رضا صفری -
دسترسی آزاد مقاله
10 - ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده
نازنین زند اورنگ عیوض زاده فرناز کلانتری -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری
کمیل حسنی پیمان آریایی محمد احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu)
سید رسول شاه حسینی سید روح الله جوادیان رضا صفری -
دسترسی آزاد مقاله
13 - تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال
سارا جعفری راد داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال
سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری -
دسترسی آزاد مقاله
16 - تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
رویا فلاح شجاعی سهیلا ابراهیمی ملیکا ناظمی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
علیرضا جمالپور سارا انصاری -
دسترسی آزاد مقاله
18 - تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
بهاره شعبانپور معظمه کردجزی سیدمهدی اجاق افسانه ندیمی -
دسترسی آزاد مقاله
19 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی