List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم -
Open Access Article
2 - تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس
اکبر جوکار مریم شاه امیریان ماشا... زارع -
Open Access Article
3 - ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو
سید محمد میری مسعود هدایتی فرد -
Open Access Article
4 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی -
Open Access Article
5 - Effect of Spirulina Algae as a Substitute for Soy Protein on the Physicochemical and Qualitative Properties of Hamburger
Fatemeh Sadat Hashemi Doolabi Dariush Khademi Shurmasti -
Open Access Article
6 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی -
Open Access Article
7 - Evaluation of Replacing Sodium Nitrate With Lutein Extract and Pistacia Atlantica Essential Oil in Chicken 40% Sausage
Bahram Bagheri Mohammad Shokrzadeh Leila Nateghi Alireza Maleki Kahki -
Open Access Article
8 - Production and Evaluation of Physicochemical, Rheological and Sensory Properties of Vegetable-Based Sausages by Using Konjac Gum (Amorphophallus konjac)
Dornoush Jafarpour Raziyeh Didar -
Open Access Article
9 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ
پیمان آریایی زهرا میرزاپور محمد احمدی رضا صفری -
Open Access Article
10 - Evaluation of Physicochemical and Microbial Properties of Fresh Tukey Meat Containing Sodium Lactate Stored in Different Types of Multilayer Pouches and Modified Atmosphere
Nazanin Zand Orang Eyvaz Zadeh Farnaz Kalantari -
Open Access Article
11 - Investigation of Antimicrobial Activity and Properties of Hydrolyzed Indian Mackerel Waste Proteins Using Commercial Enzymes
Komail Hasani Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi -
Open Access Article
12 - Evaluation of Antibacterial and Antioxidant Activities of Liza abu Viscera Protein Hydrolysate
Seyyed Rasoul Shah Hosseini Seyyed Rohollah Javadian Reza Safari -
Open Access Article
13 - The Effect of Spirulina platensis Extract with Nanocomposite Coating on the Sensory Characteristics and Chicken Fillet Shelf Life During Refrigerated Storage
Sara Jafari Rad Dariush Khademi Shurmasti -
Open Access Article
14 - Evaluation of the Effect of Chitosan-chia Gumwith Bay Leaf Essential Oil on the Fillet Quail Shelf Life During Refrigerated Storage
Motahhareh Eslamian Amiri Mohammad Ahmadi Peiman Ariayi Leila Golestan Azadeh Ghorbani Hasan Sarayi -
Open Access Article
15 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال
سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری -
Open Access Article
16 - تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
رویا فلاح شجاعی سهیلا ابراهیمی ملیکا ناظمی -
Open Access Article
17 - استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
علیرضا جمالپور سارا انصاری -
Open Access Article
18 - تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
بهاره شعبانپور معظمه کردجزی سیدمهدی اجاق افسانه ندیمی -
Open Access Article
19 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی