Evaluation of Replacing Sodium Nitrate With Lutein Extract and Pistacia Atlantica Essential Oil in Chicken 40% Sausage
Subject Areas :
Bahram Bagheri
1
(کارشناسی ارشد گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، موسسه آموزش عالی سنا، ساری، ایران)
Mohammad Shokrzadeh
2
(استاد،گروه سم شناسی داروشناسی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ساری، ایران.)
Leila Nateghi
3
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.)
Alireza Maleki Kahki
4
(دانشجوی دکتری، گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.)
Keywords:
Abstract :
فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت، پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 9، شماره 3، 252-242.
tomato peel. Meat Science, 80(2): 167-172.
varying levels of cherry powder and starter culture on quality and sensory attributes of indirectly cured, emulsified cooked sausages. Meat Science, 88(2): 311–18.
_||_