فهرست مقالات برحسب موضوع پوشش های خوراکی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ
اصغر ترابی یونس زاهدی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن
محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی
نادر حبیبی سارا امیری حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن
مریم حقیقی صدیقه یزدان پناه -
دسترسی آزاد مقاله
6 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی،آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه
علیرضا سجادی حمید سرحدی عبدالواحد صفرزائی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنیشده با عصاره آزاد و ریزپوشانیشده گیاه شنگ به منظورکاربرد در بستهبندی مواد غذایی
سید رسول شاه حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی
مهرو اسماعیلی پیمان آریایی لیلا روزبه نصیرایی مریم یوسف پور -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه
محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
پریسا عباسی شادی مهدیخانی -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین
روح الامین مهدیان هومان مولوی محمد حجت الاسلامی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
رقیه اشرفی یورقانلو هاله همتی نغمه فعال همدانی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
ساجده لسانی هانیه رستم زاد اسحق زکی پور آزاده سلیمی