List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ
اصغر ترابی یونس زاهدی -
Open Access Article
2 - Investigation on the Color and Surface Changes Kinetics of Coated Eggplant Slices with Basil Seed Mucilage During Frying process
محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی -
Open Access Article
3 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی -
Open Access Article
4 - The Effect of the Antioxidant Properties of Chitosan and Chitosan Nanoparticles on the Physicochemical Properties of Peanuts
Nader Habibi Sara Amiri Hoseini -
Open Access Article
5 - The Effect of Rainbow Trout Coating with Tea Extracts, Chitosan, and Chitosan Tea on its Physicochemical and Microbial Characteristics
Maryam Haghighi Seddigheh Yazdanpanah -
Open Access Article
6 - Hysicochemical, Antioxidant and Antimicrobial Properties of a Type of Active Film Based on Chitosan and Barijeh (Ferula gummosa Boiss) Essential Oil
Seyyed Alireza Sajjadi Hamid Sarhadi Abdolvahed Safarzaei -
Open Access Article
7 - Evaluation of Physical, Mechanical and Antimicrobial Properties of Pullulan Films Enriched with Free and Encapsulated Tragopogon graminifolius DC. Extract for Use in Food Packaging
Seyyed Rasoul Shah Hosseini -
Open Access Article
8 - Comparative Study of Antioxidant and Antimicrobial Properties of Composite Coating and Nano Coating of Chitosan- cress Seed Gum
Mahroo Esmaeili Peiman Ariayi Leila Roozbeh Nasiraie Maryam Yousef Pour -
Open Access Article
9 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه
محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان -
Open Access Article
10 - Improving ShelF-life of Rainbow Trout Fish Fillet by Free or Encapsulated Saffron Petal Extract Encapsulation (Crocus sativus L.) During Storage in Refrigerator
Alia Khalili Hamid Tavakkolipour Leila Roozbeh-Nasiraie Ahmad Kalbasi-Ashtari -
Open Access Article
11 - بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
پریسا عباسی شادی مهدیخانی -
Open Access Article
12 - بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین
روح الامین مهدیان هومان مولوی محمد حجت الاسلامی -
Open Access Article
13 - بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
رقیه اشرفی یورقانلو هاله همتی نغمه فعال همدانی -
Open Access Article
14 - تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
ساجده لسانی هانیه رستم زاد اسحق زکی پور آزاده سلیمی