Comparative Study of Antioxidant and Antimicrobial Properties of Composite Coating and Nano Coating of Chitosan- cress Seed Gum
Subject Areas :
Mahroo Esmaeili
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی ، نور، ایران)
Peiman Ariayi
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Leila Roozbeh Nasiraie
3
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی ، نور، ایران)
Maryam Yousef Pour
4
(گروه مهندسی نفت، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.)
Keywords:
Abstract :
food wrapping. LWT-food science and technology, 38(6): 605-610.
_||_