فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده علی عمارلو اکرم شریفی 10.30495/jfst.2021.684168 20.1001.1.24234966.1401.14.4.1.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن مریم حقیقی صدیقه یزدان پناه 10.30495/jfst.2021.1900078.1643 20.1001.1.24234966.1401.14.4.2.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال سارا شکری تومتری محمد احمدی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی 10.30495/jfst.2021.684156 20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل عبد الرضا آقاجانی فرهاد میرزایی مهدی کرمانی محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا 10.30495/jfst.2021.684157 20.1001.1.24234966.1401.14.4.4.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم احسان دیوان خسروشاهی سید هادی رضوی حسین کیانی علی آقاخانی 10.30495/jfst.2021.684159 20.1001.1.24234966.1401.14.4.5.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغنگیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.) زهرا شاهی سیده زهرا سید النگی لیلا نجفیان 10.30495/jfst.2021.1875940.1562 20.1001.1.24234966.1401.14.4.6.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مقایسه اثرخشککردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغالاختهی فرمولهشده معصومه حسینی خصال نارملا آصفی 10.30495/jfst.2021.684162 20.1001.1.24234966.1401.14.4.7.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سونا شعایی اسماعیل عطای صالحی مسعود نجف نجفی 10.30495/jfst.2021.1894925.1629 20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری 10.30495/jfst.2021.684164 20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده 10.30495/jfst.2021.684163 20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - مقایسه برخی ویژگیهای بیولوژیک عسلهای تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهوارهای جهت پایش گونههای گون و آویشن سپیده منیرنژاد مرجان نوری رقیه خاقانی 10.30495/jfst.2021.684167 20.1001.1.24234966.1401.14.4.11.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهد 10.30495/jfst.2021.684169 20.1001.1.24234966.1401.14.4.12.9