فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی نسیم پورابراهیم امیرحسین الهامی راد سودابه عین افشار محمد آرمین 10.30495/jfst.2022.691055 20.1001.1.24234966.1402.15.2.1.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین فرشته مهاجر اکرم شریفی 10.30495/jfst.2022.691062 20.1001.1.24234966.1402.15.2.2.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو لیلا دستان مهرداد قوامی ندا احمدی کمازانی 10.30495/jfst.2020.1906490.1660 20.1001.1.24234966.1402.15.2.3.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 سمیه اقحوانی شجری مسعود یاورمنش محمد باقر حبیبی نجفی 10.30495/jfst.2021.1901184.1645 20.1001.1.24234966.1402.15.2.4.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما بهنام بیداری فاطمه شهدادی نگین عباس زاده ایمانی 10.30495/jfst.2020.1907461.1664 20.1001.1.24234966.1402.15.2.5.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design فریبا عطایی نوکابادی محمد حجت الاسلامی هاجر عباسی 10.30495/jfst.2020.1909934.1670 20.1001.1.24234966.1402.15.2.6.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی سپیده سلطانی لیلا ناطقی کیان پهلوان افشاری 10.30495/jfst.2021.1911292.1673 20.1001.1.24234966.1402.15.2.7.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی 10.30495/jfst.2021.1911762.1676 20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسیکارایی صمغهایکربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیرکاکائو با پروتئینکاهشیافته فرشته شهاب نوایی آرزو قادی شهرام نقی زاده رئیسی 10.30495/jfst.2021.1900256.1644 20.1001.1.24234966.1402.15.2.9.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور مهناز صمدی وارده سرا پیمان آریایی جواد حصاری 10.30495/jfst.2021.1911971.1677 20.1001.1.24234966.1402.15.2.10.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل حسن اکرامیان محمدرضا سعیدی اصل مهدی کریمی زهرا شیخ اللاسلامی احمد پدرام نیا 10.30495/jfst.2021.1910902.1671 20.1001.1.24234966.1402.15.2.11.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی خواصآنتیاکسیدانی و ضدمیکروبیفیلمهای نانوکامپوزیتیحاوی نانوذرات نقرهسنتزی با عصارهگیاه نعناع بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی فاطمه امارلو 10.30495/jfst.2021.1913667.1684 20.1001.1.24234966.1402.15.2.12.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت اسماء وردیان الهام شیخ زاده 10.30495/jfst.2020.1911408.1674 20.1001.1.24234966.1402.15.2.13.3