• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره2 دوره15
  • 2
    شماره 2 دوره 15 تابستان 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی
        نسیم پورابراهیم امیرحسین الهامی راد سودابه عین افشار محمد آرمین
        10.30495/jfst.2022.691055
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.1.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین
        فرشته مهاجر اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2022.691062
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.2.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو
        لیلا دستان مهرداد قوامی ندا احمدی کمازانی
        10.30495/jfst.2020.1906490.1660
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.3.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2
        سمیه اقحوانی شجری مسعود یاورمنش محمد باقر حبیبی نجفی
        10.30495/jfst.2021.1901184.1645
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.4.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما
        بهنام بیداری فاطمه شهدادی نگین عباس زاده ایمانی
        10.30495/jfst.2020.1907461.1664
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.5.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
        فریبا عطایی نوکابادی محمد حجت الاسلامی هاجر عباسی
        10.30495/jfst.2020.1909934.1670
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.6.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی
        سپیده سلطانی لیلا ناطقی کیان پهلوان افشاری
        10.30495/jfst.2021.1911292.1673
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.7.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی
        درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی
        10.30495/jfst.2021.1911762.1676
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی‌کارایی صمغ‌های‌کربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیر‌کاکائو با پروتئین‌کاهش‌یافته
        فرشته شهاب نوایی آرزو قادی شهرام نقی زاده رئیسی
        10.30495/jfst.2021.1900256.1644
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.9.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور
        مهناز صمدی وارده سرا پیمان آریایی جواد حصاری
        10.30495/jfst.2021.1911971.1677
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.10.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل
        حسن اکرامیان محمدرضا سعیدی اصل مهدی کریمی زهرا شیخ اللاسلامی احمد پدرام نیا
        10.30495/jfst.2021.1910902.1671
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.11.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع
        بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی فاطمه امارلو
        10.30495/jfst.2021.1913667.1684
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.12.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت
        اسماء وردیان الهام شیخ زاده
        10.30495/jfst.2020.1911408.1674
        20.1001.1.24234966.1402.15.2.13.3
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود