• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره1 دوره13
  • 1
    شماره 1 دوره 13 بهار 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
        مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی
        10.30495/jfst.2021.677804
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
        اعظم مجیدی شاداب شهسواری حسین عطار
        10.30495/jfst.2021.675797
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.7.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
        ماندانا بی مکر فرشته نوروزی علی گنجلو
        10.30495/jfst.2021.675798
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.8.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
        غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد
        10.30495/jfst.2020.675799
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.9.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏
        محمد مهدی نعمت شاهی امیر حسین الهامی راد نفیسه نعمت شاهی سید حسین استیری
        10.30495/jfst.2021.678973
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.2.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
        هنگامه تجلی طهرانی علیرضا فرجی سید علی مشعشعی
        10.30495/jfst.2020.675800
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.10.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
        فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری
        10.30495/jfst.2021.680637
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
        مریم جعفرزاده مقدم فاطمه رضایی درزیکلا امیر توکمه چی
        10.30495/jfst.2021.680636
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.12.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
        حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی
        10.30495/jfst.2021.679469
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.3.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند
        عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل
        10.30495/jfst.2021.680123
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا
        زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه
        10.30495/jfst.2021.680199
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ
        ایسان علی پور نارملا آصفی
        10.30495/jfst.2021.680254
        20.1001.1.24234966.1400.13.1.6.0
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود