• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره2 دوره11
  • 2
    شماره 2 دوره 11 تابستان 1398

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
        لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری
        10.30495/jfst.2019.543715
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
        تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن
        10.30495/jfst.2019.543716
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس
        اکبر جوکار مریم شاه امیریان ماشا... زارع
        10.30495/jfst.2019.543729
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.3.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
        سعیده هاشمیان امیر حسین الهامی محمد آرمین
        10.30495/jfst.2019.543841
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.4.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
        منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی
        10.30495/jfst.2019.543848
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.5.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو
        سید محمد میری مسعود هدایتی فرد
        10.30495/jfst.2019.543939
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.7.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
        اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری
        10.30495/jfst.2019.544373
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
        علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان
        10.30495/jfst.2019.544374
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
        مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2019.543852
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
        یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن
        10.30495/jfst.2019.543962
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
        بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی شکوفه عمرانی
        10.30495/jfst.2019.543963
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.9.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
        رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی
        10.30495/jfst.2019.544454
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود