• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 11
  • Issue2 Vol.11
  • 2
    Issue 2 Vol. 11 Summer 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
        لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری
        10.30495/jfst.2019.543715
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
        تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن
        10.30495/jfst.2019.543716
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس
        اکبر جوکار مریم شاه امیریان ماشا... زارع
        10.30495/jfst.2019.543729
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.3.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
        سعیده هاشمیان امیر حسین الهامی محمد آرمین
        10.30495/jfst.2019.543841
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.4.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
        منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی
        10.30495/jfst.2019.543848
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.5.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو
        سید محمد میری مسعود هدایتی فرد
        10.30495/jfst.2019.543939
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.7.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
        اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری
        10.30495/jfst.2019.544373
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
        علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان
        10.30495/jfst.2019.544374
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
        مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2019.543852
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
        یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن
        10.30495/jfst.2019.543962
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
        بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی شکوفه عمرانی
        10.30495/jfst.2019.543963
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.9.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
        رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی
        10.30495/jfst.2019.544454
        20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login