فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بهينه سازي ريزپوشاني ترکيبات پلي فنولي ضايعات غوره (Vitis viniferia) با مالتودکسترین و صمغ دانه ریحان
بهرام حسنی فخری شهیدی علی مرتضوی محبت محبی رضا فرهوش -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مطالعه اثرات غلظتهای مختلف عصاره زنیان (Carum Copticum) بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک
مهتاب فرجی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا به همراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال
محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز- صمغ دانه شاهی به همراه اسانس علف چشمه (Nasturtium officinale) بر ماندگاری فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis ) در شرایط نگهداری سرد
سید زمان شاه حسینی سید روح الله جوادیان سید رسول شاه حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان
آناهیتا طالب رضا نرگس مورکی مسعود هنرور -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تاثیرانواع افزودنی ها بر شاخص های حسی ماریناد سرد تولید شده از کفشک تیز دندان (Psettodes erumei) و زمین کن دم نواری (Platycephalus indicus) در طول زمان ماندگاری در۴ درجه سلسیوس
سحر جلیلی هاجر حیاتی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - اثر ماکروجلبکهای کالرپا سرتولاریودس (Caulerpa sertulariodes) و گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracillaria corticata) بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی، ماندگاری و حسی نمونههای کیک روغنی
مهنازالسادات حسنی عطار سپیده بهرامی مریم مصلحی شاد -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی اثر غنیسازی کیک روغنی با عصاره دارچین بر مواد مغذی و پروفایل بافت محصول نهایی
بنفشه بردبار لمر فاطمه قنادی اصل -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره سپستان بر خصوصیات شیمیایی، پایداری اکسیداتیو، میکروبی و حسی همبرگر
مریم میرخاقانی حقیقی سید سعید سخاوتی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس پوست لیموترش بر خصوصیات کیفی فیله ماهی کپور نقره¬ای (molitrix Hypophthalmichthys)
سیدجواد ابوالقاسمی الناز نامی خسمخی محمدرضا رضایی ارده رحیم شفقتی