فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات خشک¬کردن روی ویژگی¬های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) رضا طاعتی مینا سیف زاده پرستو بلندرفتار 10.71810/jfst.2024.1004749 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی پانیذ کمالى مهرداد قوامى 10.71810/jfst.2024.1004795 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی¬های فیزیکو¬شیمیایی و حسی همبرگر شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان 10.71810/jfst.2024.1004609