فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
رضا طاعتی مینا سیف زاده پرستو بلندرفتار -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
پانیذ کمالى مهرداد قوامى -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان -
دسترسی آزاد مقاله
4 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
سمانه گازرانی علی مرتضوی الناز میلانی امیر حسین الهامی راد آرش کوچکی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی یاساقی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
نفیسه نصیرمسلم سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرائی مریم یوسف پور -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
سمین رشیدی سید رسول شاه حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
محمدرضا آقاجانی فشارکی سیمین اسداللهی غلامحسن اسدی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
منا ایوز مهدی ذوالفقاری مجتبی نصر اصفهانی حامد پاکنژاد -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تأثیر غلظت های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)
آبرادات مصلایی مهناز مظاهری اسدی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده
سید حسین سید قوامی آرمان بیاتی کلیمانی -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوهای و برنج سفید
محدثه رهنمائی باش محله محمد حسین عباسپور فرد رسول خدابخشیان کارگر -
دسترسی آزاد مقاله
13 - اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
سارا شادمهر محمد چمنی ناصر تاج آبادی علی اصغر صادقی علیرضا صیداوی