تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
فرحان احدی1، افشین جوادی2*، هدا جعفری زاده –مالمیری3، نویده انرجان4، حمید میرزایی5
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313054694050.pdf
خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت
سمانه خلیلی1، محمدرضا سعیدی اصل1، مریم خاورپور2*، سید محمد وحدت2، مائده محمدی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313084694050.pdf
بهینه سازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
زهرا لطیفی1، حبیب الله شهریاری2، محمد حسین مرحمتیزاده3، عاطفه ارجمندیان4، مریم مدامیان فرشبافی5،
لیلا روزبه نصیرایی6*
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313094694050.pdf
ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی
غزاله اقبال1، مهرداد قوامی2، مریم قراچورلو3*
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313124694050.pdf
ارزیابیفرمولاسیون پنیر پروسسگسترشپذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور
بهزاد اردلان1، محرم وزیری2*، سید علی مرتضوی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313134694050.pdf
جداسازیگونههایمولدسمآفلاتوکسین براساسردیابیژنهایaflR وver1 و شناساییگونه با تعیینتوالیهایITS در برنج مصرفی مشهد خراسان
حامد فراجی1*، فریده طباطبایی یزدی2، نعمت الله رزمی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313154694050.pdf
تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن
الهام آزادفر1* ، زهره بهرامی2، مهنیا شریفی2
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313164694050.pdf
ثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم برکیفیت و ماندگاری گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum)
سعید گلیانی 1، الهام دانائی2*
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313184694050.pdf
ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب
مریم عابدی1، مانیا صالحیفر2*، بابک غیاثی طرزی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313194694050.pdf
بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسیدوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا
(Grassillaria Salicornia)
آنیتا نعیمی1، مرجانه صداقتی2*، نرگس مورکی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313204694050.pdf
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
احسان فیضیکریمآبادی1، علیرضا صادقی ماهونک2*، محمد قربانی3، هدی شهیری طبرستانی4، زهرا عطایی5
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313214694050.pdf
بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر
دینا میرصادقی دارابی 1، پیمان آریایی2 *، رضا صفری 3، محمد احمدی 4
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121313234694050.pdf
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
الهام احمدی1، امیرحسین الهامیراد2*، نسرین ملانیا3، محمدرضا سعیدی اصل2، احمد پدرام نیا4
/WebUsers/jfst/Uploads/1402121407384694050.pdf
بررسی تأثیرصمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
کبری مرادعلی نیا1، رضا اسماعیلزاده کناری*2، راضیه رضوی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012813134694050.pdf
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
سمیرا بزرگی کاسگری*1 ، راهله رهباریان*2، ناصر مرگان ازغدی3، محمد رضا شریعتی4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012813304694050.pdf
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی
آن ها
مریم بهشتی1، محمد رضا طاهریان2*
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012813364694050.pdf
تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه
غزاله السادات حسینی 1، مهدی شریفی سلطانی 2*، پیمان آریایی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012813424694050.pdf
تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکهسیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
سیده معصومه کمالی1، بهاره شعبانپور1*، پرستو پورعاشوری1، معظمه کردجزی1
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012814024694050.pdf
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
بهاور آذرمیزاد1، کمالالدین رحمانی یوشانلوئی2، علیرضا بافنده زنده3، سیروس فخیمیآذر2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012909274694050.pdf
تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد
میلاد بابایی1 و داریوش خادمی شورمستی2*
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910004694050.pdf
بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل
مهران خلیلی دهکردی1، هومان مولوی*2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910014694050.pdf
اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیهسازی و بهینهسازی شرایط نگهداری آن
محمدرضا میرالوار1، پایا حسنعلی زاده1، سروین محمدی اقدم2، امید احمدی3*
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910054694050.pdf
خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم
علی کاظمی1، نادر حبیبی2*
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910074694050.pdf
بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ
نسرین هاشمی 1، مسعود هنرور2*، الهه قره خانی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910104694050.pdf
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
شبنم قنبری نیا 1، پیمان آریایی2 *، رضا صفری 3، لیلا نجفیان4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910114694050.pdf
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
سمانه گازرانی1، سيد علي مرتضوي1 ، الناز ميلاني*2، امير حسين الهامي راد1، آرش کوچکي3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910124694050.pdf
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیلهای جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن دریک مدل غذایی بعنوان امولسیفایر
رقیه رضایی مالیدره1، محمد احمدی* 2، سیداحمد شهیدی یاساقی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910144694050.pdf
ارزیابی ویژگیهای کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چایترش (Hibiscus sabdariffa L.)
نفیسه نصیرمسلم1، سارا جعفریان*2 ، لیلا روزبه نصیرایی2 ، مریم یوسف پور2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910154694050.pdf
تاثیر عصاره ریزپوشانی شده علف چشمه به همراه پوشش پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
سمین رشیدی1، سید رسول شاهحسینی2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910224694050.pdf
امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
محمدرضا آقاجانی فشارکی1، سیمین اسداللهی2*، غلامحسن اسدی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910244694050.pdf
مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
پانیذ کمالی1، مهرداد قوامی2*
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910254694050.pdf
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
منا ایوز1، مهدی ذوالفقاری*2، مجتبی نصراصفهانی3، حامدپاکنژاد4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910264694050.pdf
تأثیر غلظتهای مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)
آبرادات مصلایی1، مهناز مظاهری اسدی2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910274694050.pdf
اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/نانو امولسیون اسانس روغنی گلپربر ماندگاری گوشت چرخ کرده
سید حسین سید قوامی*1- آرمان بیاتی کلیمانی2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910284694050.pdf
بررسی اثرات خشککردن روی ویژگیهای شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
رضا طاعتی1، مینا سیف زاده2 *، پرستو بلندرفتار1
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910294694050.pdf
بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوهای و برنج سفید
محدثه رهنمائی باش محله1، محمد حسین عباسپور فرد2، رسول خدابخشیان کارگر2*
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910314694050.pdf
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
سارا شادمهر1، محمد چمنی*، ناصر تاج آبادی2، علی اصغر صادقی1 و علیرضا صیداوی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012910324694050.pdf
اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا بهمراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال
محمدحسن گلپایگانی 1، پیمان آریایی2 *، محمد احمدی 3، رضا صفری4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911364694050.pdf
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف عصاره زنیان (Carum Copticum) بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک
مهتاب فرجی1، مهدی شریفی سلطانی 2*، پیمان آریایی 3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911374694050.pdf
اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز - صمغ دانه شاهی بهمراه اسانس علف چشمه (Nasturtium officinale) بر ماندگاری فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis ) در شرایط نگهداری سرد
سید زمان شاه حسینی 1، سیدروح ا...جوادیان 2*، سید رسول شاه حسینی 3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911384694050.pdf
مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان
آناهیتا طالب رضا 1، نرگس مورکی2*، مسعود هنرور3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911394694050.pdf
تاثیرانواع افزودنیها برشاخصهایحسیمارینادسردتولیدشده ازکفشکتیزدندان (Psettodes erumei) و زمینکندم نواری(Platycephalus indicus)در طول زمان ماندگاری در۴درجه سلسیوس
سحر جلیلی۱*-هاجر حیاتی۲
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911404694050.pdf
بهينه سازي ريزپوشاني ترکيبات پلي فنولي ضايعات غوره(Vitis viniferia)با مالتودکسترین و صمغ دانه ریحان
بهرام حسنی1، فخري شهيدي2، سيد علي مرتضوي*2، محبت محبی 2، رضا فرهوش2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911414694050.pdf
اثر ماکروجلبکهای کالرپا سرتولاریودس (Caulerpa sertulariodes) و گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracillaria corticata) بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، ماندگاری و حسی نمونههای کیک روغنی
مهناز السادات حسنی عطار1، سپیده بهرامی2*، مریم مصلحی شاد3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911434694050.pdf
بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ
نسرین هاشمی 1، مسعود هنرور2*، الهه قره خانی3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911444694050.pdf
تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره سپستان بر خصوصیات شیمیایی، پایداری اکسیداتیو، میکروبی و حسی همبرگر
مریم میرخاقانی حقیقی1، سید سعید سخاوتیزاده2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911454694050.pdf
بررسی اثر غنیسازی کیک روغنی با عصاره دارچین بر مواد مغذی و پروفایل بافت محصول نهایی
بنفشه بردبارلمر1، فاطمه قنادی اصل*2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911474694050.pdf
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس پوست لیموترش بر خصوصیات کیفی فیله ماهیکپور نقرهای (molitrix Hypophthalmichthys)
سید جواد ابوالقاسمی1*، الناز نامی خسمخی2 ، محمدرضا رضایی ارده1، رحیم شفقتی 1
/WebUsers/jfst/Uploads/1403020409124694050.pdf
ثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ
زهرا میرزاپور 1، پیمان آریایی2 *، رضا صفری 3، محمد احمدی 4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911494694050.pdf
ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکی و شیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)
سیده فائزه صفائی 1، سارا جعفریان2 *، مجتبی معصومی3، مهدی شریفی سلطانی4، لیلا روزبه نصیرایی2
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911504694050.pdf
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری
نسیم مهدوی میقان 1، پیمان آریایی2 *، مهدی شریفی سلطانی3، سارا جعفریان 4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012911514694050.pdf
بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج
نجم الدین پیرویسی 1، پیمان آریایی2 *، مهرو اسماعیلی3 ، محمد احمدی 3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012912034694050.pdf
ارزیابی تاثیر آنزیمهای میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو
نگار تاجیک 1، پیمان آریایی2 *، لیلا نجفیان 3
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012912174694050.pdf
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتیاکسیدانی فیلمهای خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه
محمدرضا عفیفی 1، پیمان آریایی2 *، مهدی شریفی سلطانی 3، سارا جعفریان 4
/WebUsers/jfst/Uploads/1403012912154694050.pdf
تعیین محتوای غذایی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره مالت استخراج شده از دانه کینوا: مطالعه مقایسهای بین روش فراصوت و بن ماری
کاظم روشنی۱، مژگان امتیازجو *و۲، محمد ربانی3، محمد جواد شکوری4، سارا موحد5
/WebUsers/jfst/Uploads/1403041911364694050.pdf