فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد 20.1001.1.24234966.1397.10.4.2.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.3.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه رقیه اشرفی پورقانلو زهرا رجبی احسان مقدس کیا صمد زارع 20.1001.1.24234966.1397.10.4.6.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق نجمه سرباز محسن وظیفه دوست مجید علی آبادی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.8.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری 20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار 20.1001.1.24234966.1397.10.4.10.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان 20.1001.1.24234966.1397.10.4.11.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ فخرالدین صالحی اشرف گوهری اردبیلی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.12.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران مرتضی محمدی محسن زارعی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.13.2