• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 10
  • شماره4 دوره10
  • 4
    شماره 4 دوره 10 زمستان 1397

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر
        حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.2.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر
        نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری
        گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.3.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
        الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
        زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
        رقیه اشرفی پورقانلو زهرا رجبی احسان مقدس کیا صمد زارع
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.6.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
        فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق
        نجمه سرباز محسن وظیفه دوست مجید علی آبادی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.8.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
        زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار
        مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.10.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
        محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.11.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ
        فخرالدین صالحی اشرف گوهری اردبیلی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.12.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران
        مرتضی محمدی محسن زارعی
        20.1001.1.24234966.1397.10.4.13.2
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود