• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره2 دوره8
  • 2
    شماره 2 دوره 8 تابستان 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی
        علیرضا حسن پور زهرا پیراوی ونک سیمین اسداللهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت
        سید احمد شهیدی مهین مؤتمنی آزاده قربانی حسن‌سرایی آرش کوچکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
        سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ
        سارا متینی فرامرز جلیلی امیر ابراهیمی سید محمد مشکانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
        فرزانه افروغ محمد فرجی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
        زهرا زارع لیلا نوری مریم فهیم دانش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته
        مریم امیری حمید توکلی‌پور محسن مختاریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
        فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر
        فضل الله رضوانی فاطمه اردستانی قاسم نجف پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
        سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق
        حجت کاراژیان نینا دلیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن
        نازیلا اولادزاد حجت کاراژیان هومن بهمن پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی
        محسن ولایتی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود