• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره4 دوره8
  • 4
    شماره 4 دوره 8 زمستان 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
        الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
        حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
        سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
        الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجان‌زاده سورکی حمید بخش آبادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)
        افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی
        عبدالرضا محمدی نافچی فائزه میرزایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
        محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
        الهام آذرپژوه پروین شرایعی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب
        لاله گلچویی مزدک عظیمی حسین یوسفی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی
        مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
        اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
        فرشته حسنی مریم اوتادی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود