• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 8
  • Issue4 Vol.8
  • 4
    Issue 4 Vol. 8 Winter 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
        الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
        حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
        سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
        الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجان‌زاده سورکی حمید بخش آبادی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)
        افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی
        عبدالرضا محمدی نافچی فائزه میرزایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
        محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
        الهام آذرپژوه پروین شرایعی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب
        لاله گلچویی مزدک عظیمی حسین یوسفی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی
        مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
        اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
        فرشته حسنی مریم اوتادی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login