Subject Areas :
الهه رازقندی
1
,
امرحسین الهامی راد
2
,
علیرضا قدس ولی
3
,
سید حسین استیری
4
,
سارا آقاجانزاده سورکی
5
,
حمید بخش آبادی
6
*
1 - گروه علوم و صنایع غذایی،واحدسبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
2 - دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
3 - دانشیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان
4 - گروه علوم و صنایع غذایی ،واحد سبزوار،
دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
5 - دانشجوی دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
6 - عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
Keywords:
Abstract :