• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 12
  • شماره3 دوره12
  • 3
    شماره 3 دوره 12 پاییز 1399

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی
        رکسانا صباغ زاده امیرحسین الهامی راد محمد آرمین
        10.30495/jfst.2020.674095
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.1.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
        فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد
        10.30495/jfst.2020.674112
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.2.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب
        راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری
        10.30495/jfst.2020.674131
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی
        نساء صفوی مهدی قره خانی
        10.30495/jfst.2020.674225
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.4.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
        علیرضا جمالپور سارا انصاری
        10.30495/jfst.2020.674241
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.5.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
        سعید میرعرب رضی علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی علی رشیدی نژاد
        10.30495/jfst.2020.674252
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.6.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
        هانیه رستم زاد اسحق زکی پور
        10.30495/jfst.2020.674277
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.7.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
        فاطمه شریفی وحید حکیم زاده
        10.30495/jfst.2020.674292
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.8.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین
        روح الامین مهدیان هومان مولوی محمد حجت الاسلامی
        10.30495/jfst.2020.674305
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.9.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما
        سید محسن میر احمدی شریفی مانیا صالحی فر
        10.30495/jfst.2020.674368
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.10.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی
        علی سرداریان اکرم آریان فر
        10.30495/jfst.2020.674372
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.11.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
        ساجده لسانی هانیه رستم زاد اسحق زکی پور آزاده سلیمی
        10.30495/jfst.2020.674393
        20.1001.1.24234966.1399.12.3.12.3
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود