• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 12
  • شماره1 دوره12
  • 1
    شماره 1 دوره 12 بهار 1399

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
        اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی
        10.30495/jfst.2020.665270
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.1.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی
        لیلا ناطقی
        10.30495/jfst.2020.665332
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.3.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
        شیرین پیروتی علیرضا فرجی فریبا نقی پور
        10.30495/jfst.2020.665333
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.4.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
        آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد
        10.30495/jfst.2020.665334
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.5.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش
        شکوفه کوهی علیرضا فرجی سیدعلی مشعشعی
        10.30495/jfst.2020.665335
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.6.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری
        ارش بشیریان فرزانه عبدالملکی
        10.30495/jfst.2020.665336
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.7.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم
        زهرا سلطانی علیرضا فرجی محمد حسین عزیزی
        10.30495/jfst.2020.665271
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.2.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
        حامد جلایر مهدی کریمی ابوالقاسم عبدالله زاده
        10.30495/jfst.2020.665338
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.9.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
        ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس
        10.30495/jfst.2020.665340
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.10.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا
        الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی
        10.30495/jfst.2020.665341
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند
        الهام احمدی رقیه دلیری محمد رضا سعیدی اصل نرگس رحیمی
        10.30495/jfst.2020.665342
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.12.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
        مهرانوش غریبی تهرانی الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا سیدحسین استیری
        10.30495/jfst.2020.665337
        20.1001.1.24234966.1399.12.1.8.5
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود