• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره3 دوره13
  • 3
    شماره 3 دوره 13 پاییز 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
        اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس
        10.30495/jfst.2021.680649
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.1.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
        سید هاشم اخلاقی فیض اباد محمد مهرشاد حمید شهیدی مقدم سید ابوالفضل موسوی
        10.30495/jfst.2021.680648
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.2.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع
        مرتضی خمیری ماندانا محمودی
        10.30495/jfst.2021.680652
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
        محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه
        10.30495/jfst.2021.680653
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.4.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
        موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی
        10.30495/jfst.2021.680650
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
        زهرا صدیقی سمیه بهرام
        10.30495/jfst.2021.680654
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.6.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
        آناهیتا ابراهیمی سپیده بهرامی محمد عبدالھیان نوقابی
        10.30495/jfst.2021.680655
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.8.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
        حسن محمدی آراسته عبدالرضا میرچولی برازق موسی الرضا هوشمند دلیر
        10.30495/jfst.2021.680656
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.9.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
        سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی
        10.30495/jfst.2021.680657
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
        میثم قنواتی مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده
        10.30495/jfst.2021.680658
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.11.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
        علی گنجلو ماندانا بی مکر زینب شیخی
        10.30495/jfst.2021.685801
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.12.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن
        لیلا ناطقی
        10.30495/jfst.2021.685669
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.7.5
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود