List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس 10.30495/jfst.2021.680649 20.1001.1.24234966.1400.13.3.1.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن سید هاشم اخلاقی فیض اباد محمد مهرشاد حمید شهیدی مقدم سید ابوالفضل موسوی 10.30495/jfst.2021.680648 20.1001.1.24234966.1400.13.3.2.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع مرتضی خمیری ماندانا محمودی 10.30495/jfst.2021.680652 20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه 10.30495/jfst.2021.680653 20.1001.1.24234966.1400.13.3.4.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی 10.30495/jfst.2021.680650 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال زهرا صدیقی سمیه بهرام 10.30495/jfst.2021.680654 20.1001.1.24234966.1400.13.3.6.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال آناهیتا ابراهیمی سپیده بهرامی محمد عبدالھیان نوقابی 10.30495/jfst.2021.680655 20.1001.1.24234966.1400.13.3.8.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی حسن محمدی آراسته عبدالرضا میرچولی برازق موسی الرضا هوشمند دلیر 10.30495/jfst.2021.680656 20.1001.1.24234966.1400.13.3.9.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی 10.30495/jfst.2021.680657 20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون میثم قنواتی مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده 10.30495/jfst.2021.680658 20.1001.1.24234966.1400.13.3.11.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته علی گنجلو ماندانا بی مکر زینب شیخی 10.30495/jfst.2021.685801 20.1001.1.24234966.1400.13.3.12.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن لیلا ناطقی 10.30495/jfst.2021.685669 20.1001.1.24234966.1400.13.3.7.5