• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره3 دوره14
  • 3
    شماره 3 دوره 14 پاییز 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی
        احمد شاکر اردکانی فائزه کرمی رباطی
        10.30495/jfst.2021.684142
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.1.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)
        نگین رضایی سوادکوهی پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی
        10.30495/jfst.2021.684144
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.2.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
        شبنم حمزه علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی محمد احمدی جو مک رگینستین
        10.30495/jfst.2020.580767.1447
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی
        نادر حبیبی سارا امیری حسینی
        10.30495/jfst.2021.684146
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.4.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی
        منیره رنجبر مریم علینقیان
        10.30495/jfst.2021.684147
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.5.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
        بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری زهرا بشارتی
        10.30495/jfst.2021.684148
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.6.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه
        محمد رضا افشار مقدم جلیل خندقی
        10.30495/jfst.2021.684149
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.7.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری
        شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی
        10.30495/jfst.2021.684150
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر
        فاطمه سادات هاشمی دولابی داریوش خادمی شورمستی
        10.30495/jfst.2021.684151
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.9.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
        مرجان حاجی زاده سارا انصاری بهرام بحری
        10.30495/jfst.2021.684152
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.10.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)
        درنوش جعفرپور راضیه دیدار
        10.30495/jfst.2021.684153
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.11.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ
        مریم هفت برادران اصفهانی محمد گلی
        10.30495/jfst.2021.684154
        20.1001.1.24234966.1401.14.3.12.7
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود