• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 16
  • شماره2 دوره16
  • 2
    شماره 2 دوره 16 تابستان 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج
        ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین
        10.30495/jfst.2021.1930225.1720
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به"
        زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی
        10.30495/jfst.2021.1922409.1699
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی
        مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور
        10.30495/jfst.2021.1935033.1732
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانی‌شده پونه معطر‌(Mentha pulegium L)
        رضا مهدی زاده مقدم پیمان آریایی محمد احمدی
        10.30495/jfst.2021.1912076.1679
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
        زهرا لطیفی الهه بهرامیان صبا صباغ پور لنگرودی رومینا محبی مهسا اسمعیل رمجی میلاد دانش نیا
        10.30495/jfst.2021.1938132.1746
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تولید ماست میوه‌ای فراسودمند از شیر‌گاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris)
        آیدا هدایت ساعتلو اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی
        10.30495/jfst.2022.1943724.1763
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم
        راحیل رضایی معصومه مقیمی سید سهیل امیری عقدایی
        10.30495/jfst.2022.1929299.1717
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
        نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری
        10.30495/jfst.2022.1945128.1766
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه
        سحر جلیلی
        10.30495/jfst.2022.1937481.1743
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگ‌گیاه مرزه تحت تاثیر پرتو‌گاما
        مریم قنادنیا
        10.30495/jfst.2022.1938228.1747
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور
        مریم میرزایی می‌آبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفی
        10.30495/jfst.2022.1949400.1773
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری
        بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری
        10.30495/jfst.2022.1948714.1770
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده
        نازنین زند اورنگ عیوض زاده فرناز کلانتری
        10.30495/jfst.2022.1947794.1769
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود