فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی 10.30495/jfst.2021.684118 20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی محجوبه سنگ سفیدی عبدالرضا میرچولی موسی الرضا هوشمند دلیر 10.30495/jfst.2021.684120 20.1001.1.24234966.1401.14.1.3.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن علی کزازی مریم مصلحی شاد 10.30495/jfst.2021.684122 20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک فاطمه داوری نفیسه سادات نقوی هاشم نیری 10.30495/jfst.2021.684123 20.1001.1.24234966.1401.14.1.5.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" ندا ابراهیمی نارملا آصفی 10.30495/jfst.2021.684124 20.1001.1.24234966.1401.14.1.6.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب درنوش جعفرپور 10.30495/jfst.2021.684125 20.1001.1.24234966.1401.14.1.7.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - پیشگویی فعالیت رادیکالگیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصارههای هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی عبد الرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی 10.30495/jfst.2021.684119 20.1001.1.24234966.1401.14.1.8.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum) اسماعیل رضایی سرشت بهنام مهدوی منیره پرندوارمنش حسن رضایی سرشت احمد رضا اولیایی 10.30495/jfst.2021.684126 20.1001.1.24234966.1401.14.1.9.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ عباس باشی حجت کاراژیان 10.30495/jfst.2021.684127 20.1001.1.24234966.1401.14.1.10.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو 10.30495/jfst.2022.686387 20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان سید مهران موسوی مورد غفاری خوشناز پاینده محی الدین گوشه 10.30495/jfst.2021.684128 20.1001.1.24234966.1401.14.1.11.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد 10.30495/jfst.2021.684132 20.1001.1.24234966.1401.14.1.12.3