• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 4
  • شماره3 دوره4
  • 3
    شماره 3 دوره 4 پاییز 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis)
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri)
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود