• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 4
  • Issue3 Vol.4
  • 3
    Issue 3 Vol. 4 Autumn 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login