فهرست مقالات برحسب موضوع بهداشت مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر
اوریانا ضرابی محمد احمدی مسعود هدایتی فرد لیلا گلستان ایوب فرهادی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
مریم جعفرزاده مقدم فاطمه رضایی درزیکلا امیر توکمه چی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
میثم قنواتی مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت
اسماء وردیان الهام شیخ زاده -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
الهام فتحی مقدم امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما
بهنام بیداری فاطمه شهدادی نگین عباس زاده ایمانی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان
سید مهران موسوی مورد غفاری خوشناز پاینده محی الدین گوشه -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398
زینب عسکری درنوش جعفرپور -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
شبنم حمزه علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی محمد احمدی جو مک رگینستین -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده
علی عمارلو اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
12 - ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگگیاه مرزه تحت تاثیر پرتوگاما
مریم قنادنیا -
دسترسی آزاد مقاله
13 - ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس
عادله مدنی نسرین چوبکار -
دسترسی آزاد مقاله
14 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی