List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - Evaluation Of The Effect Of Icing With Pullulan and Bay Leaf Extract On The Shelf Life of Rainbow Trout During Storage In The Freezer
Oriana Zarabi Mohammad Ahmadi Masoud Hedayati Fard Leila Golestan Ayyoub Farhadi -
Open Access Article
2 - آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
مریم جعفرزاده مقدم فاطمه رضایی درزیکلا امیر توکمه چی -
Open Access Article
3 - بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
میثم قنواتی مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده -
Open Access Article
4 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی -
Open Access Article
5 - A Novel Colorimetric Indicator Based on Cellulose Nanofiber to Monitor the Meat Spoilage
Asma Verdian Elham Sheikhzadeh -
Open Access Article
6 - Study the Antibacterial Properties of Echinophora Platyloba and Satureja Bachtiarica Essential Oils and Chitosan Edible Coating on Listeria Monocytogenes in Rainbow Trout Fillet
Elham Fathimoghaadam Amir Shakerian Reza Sherafati Chaleshtouri , Ebrahim Rahimi -
Open Access Article
7 - The Effect of Different Concentrations of Aloe vera Gel and Production Method on the Physical, Sensory and Microbial Properties of Date Paste
Behnam Bidari Fatemeh Shahdadi Negin Abbas Zadeh Imani -
Open Access Article
8 - ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان
سید مهران موسوی مورد غفاری خوشناز پاینده محی الدین گوشه -
Open Access Article
9 - Determination of Antibiotic Residues in Traditional and Industrial Raw Milks Produced in Fasa City During 2019-20
Zeinab Askari Dornoush Jafarpour -
Open Access Article
10 - The Effect of Storage Temperature on Microbial and Physicochemical Properties of Shrimp Powder that was Made Using foam Mat Drying
Shabnam Hamzeh Ali Motamedzadegan Seyyed-Ahmad Shahidi Mohammad Ahmadi Joe Mack Regenstein -
Open Access Article
11 - Effect of Zataria Multiflora Boiss. Essential Oil on Microbial Load and Shelf Life of Processed Olive (zeiton parvarde)
Ali Amarlo Akram Sharifi -
Open Access Article
12 - Antibacterial Properties of Biosynthesized Ag@AgCl Nanoparticles Using Satureja hortensis Leaf Extract under the Influence of Gamma Ray
Maryam Ghannad Nia -
Open Access Article
13 - Assessment of MenthalongifoliaL. and Iranian Allium sativum controversum Extracts on Microbial Properties of Susages
Adeleh Madani Nasrin Choobkar -
Open Access Article
14 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
Farhan Ahadi Afshin Javadi Hoda Jafarizadeh Malmiri Navideh Anarjan Hamid Mirzaie