فهرست مقالات برحسب موضوع فرمولاسیون -بهینه سازی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن
زهرا غلامی سارا انصاری -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
مطهره نصیری حمید توکلی پور شیلا صفائیان رضوان موسوی ندوشن -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
شروین اسدزاده الناز نظری فر -
دسترسی آزاد مقاله
7 - غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
منیر حیدری دستجردی فاطمه اردستانی علی شکوهی راد -
دسترسی آزاد مقاله
8 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بهینهسازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرینکنندههای استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ
مریم هفت برادران اصفهانی محمد گلی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
لیلا هوشیار مهناز منافی دیزج یکان هدی جعفری زاده مالمیری جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیرچی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری
ماندانا مقیمانی اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - ارزیابیفرمولاسیون پنیر پروسسگسترشپذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور
بهزاد اردلان محرم وزیری سید علی مرتضوی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر
دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری
بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری -
دسترسی آزاد مقاله
17 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم
سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
18 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبه -
دسترسی آزاد مقاله
19 - بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
مریم کیومرثی سمیرا یگانه زاد مصطفی شهیدی ابوالفضل پهلوانلو مارال خوش گیش -
دسترسی آزاد مقاله
20 - بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
امیر نیک آسا آیناز علیزاده کامیار حیدرنژاد -
دسترسی آزاد مقاله
21 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری