List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی -
Open Access Article
2 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن
زهرا غلامی سارا انصاری -
Open Access Article
3 - بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی -
Open Access Article
4 - Gluten-free bread Formulation Using Grass Pea, Quinoa, and Chestnut Flour Based on Rice Flour by Response Surface Methodology
Azadeh Shahsavan Tabrizi Esmaeil Ataye Salehi Akram Ariyanfar Zahra Sheikholesalami -
Open Access Article
5 - Evaluation of Textural and Sensory Properties of Diet Processed Pizza Cheese Based on Modified Starch and Salt Extracted from Seaweed
Motahhareh Nasiri Hamid Tavakkolipour Shila Safaeian Rezvan Mousavi Nadoshan -
Open Access Article
6 - بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
شروین اسدزاده الناز نظری فر -
Open Access Article
7 - غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
منیر حیدری دستجردی فاطمه اردستانی علی شکوهی راد -
Open Access Article
8 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری -
Open Access Article
9 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری -
Open Access Article
10 - Optimization of Dietary Gaz Formulation Containing Stevioside-Isomalt Sweeteners and Corchorus olitorius L. by Response Surface Methodology
Maryam Haftbaradaran Mohammad Goli -
Open Access Article
11 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه -
Open Access Article
12 - بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
لیلا هوشیار مهناز منافی دیزج یکان هدی جعفری زاده مالمیری جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیرچی -
Open Access Article
13 - Formulation of Rhubarb Alcohol Free Beer and Evaluation of Its Physicochemical Properties During Storage
Mandana Moghimani Akram Sharifi -
Open Access Article
14 - Evaluation of Formulation of Spreadable Processed Cheese Using Chickpea Protein Isolate and Lor Cheese
Behzad Ardalan Moharram Vaziri Seyyed Ali Mortazavi -
Open Access Article
15 - The Effect of Hydrolysis Time and Enzyme Type on Antioxidant and Anti-cancer Activity of Hydrolyzed Clover Sprout Protein
Dina Mirsadeghi Darabi Peiman Ariayi Reza Safari Mohammad Ahmadi -
Open Access Article
16 - Effect of Native Gums (Tragacanth, Persian and Sage Seed) on the Stability of whey-Based Pina Colada Beverage and its Comparison with Commercial Gum
Bahareh Dehghan Reza Esmaeil Zadeh Kenari Zeinab Raftani Amiri -
Open Access Article
17 - Evaluation of Antioxidant and Functional Properties of Hydrolyzed Protein with Enzymatic Hydrolysis of Wheat Germ Protein
Sakineh Ghelich Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi -
Open Access Article
18 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
Zahra Latifi Habibollah Shahryari Mohammad Hosein Marhamati Zadeh Atefeh Arjmandian Maryam Modamiyan Farshbafi Leila Roozbeh Nasiraie -
Open Access Article
19 - بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
مریم کیومرثی سمیرا یگانه زاد مصطفی شهیدی ابوالفضل پهلوانلو مارال خوش گیش -
Open Access Article
20 - بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
امیر نیک آسا آیناز علیزاده کامیار حیدرنژاد -
Open Access Article
21 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری