List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی -
Open Access Article
2 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن
زهرا غلامی سارا انصاری -
Open Access Article
3 - بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی -
Open Access Article
4 - Gluten-free bread Formulation Using Grass Pea, Quinoa, and Chestnut Flour Based on Rice Flour by Response Surface Methodology
Azadeh Shahsavan Tabrizi Esmaeil Ataye Salehi Akram Ariyanfar Zahra Sheikholesalami -
Open Access Article
5 - Evaluation of Textural and Sensory Properties of Diet Processed Pizza Cheese Based on Modified Starch and Salt Extracted from Seaweed
Motahhareh Nasiri Hamid Tavakkolipour Shila Safaeian Rezvan Mousavi Nadoshan -
Open Access Article
6 - بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
شروین اسدزاده الناز نظری فر -
Open Access Article
7 - غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
منیر حیدری دستجردی فاطمه اردستانی علی شکوهی راد -
Open Access Article
8 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری -
Open Access Article
9 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری -
Open Access Article
10 - Optimization of Dietary Gaz Formulation Containing Stevioside-Isomalt Sweeteners and Corchorus olitorius L. by Response Surface Methodology
Maryam Haftbaradaran Mohammad Goli -
Open Access Article
11 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه -
Open Access Article
12 - بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
لیلا هوشیار مهناز منافی دیزج یکان هدی جعفری زاده مالمیری جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیرچی -
Open Access Article
13 - Formulation of Rhubarb Alcohol Free Beer and Evaluation of Its Physicochemical Properties During Storage
Mandana Moghimani Akram Sharifi -
Open Access Article
14 - Optimization of the Microcoating of Polyphenolic Compounds of Vitis Viniferia Wastes with Maltodextrin and Basil Seed Gum
Bahram Hasani Fakhri Shahidi َSeyyed Ali Mortazavi Mohabbate Mohebbi Reza Farhoosh -
Open Access Article
15 - Evaluation of Formulation of Spreadable Processed Cheese Using Chickpea Protein Isolate and Lor Cheese
Behzad Ardalan Moharram Vaziri Seyyed Ali Mortazavi -
Open Access Article
16 - The Effect of Hydrolysis Time and Enzyme Type on Antioxidant and Anti-cancer Activity of Hydrolyzed Clover Sprout Protein
Dina Mirsadeghi Darabi Peiman Ariayi Reza Safari Mohammad Ahmadi -
Open Access Article
17 - Puffed Snack Based on Whole Oleaster Powder and Navy Bean Powder, Evaluation of Structural and Functional Characteristics Affected by Extrusion Conditions
Samaneh Gazerani Ali Moratazavi Elnaz Milani Amir Hosein Elhami Rad Arash Koochaki -
Open Access Article
18 - Effect of Native Gums (Tragacanth, Persian and Sage Seed) on the Stability of whey-Based Pina Colada Beverage and its Comparison with Commercial Gum
Bahareh Dehghan Reza Esmaeil Zadeh Kenari Zeinab Raftani Amiri -
Open Access Article
19 - Evaluation of Antioxidant and Functional Properties of Hydrolyzed Protein with Enzymatic Hydrolysis of Wheat Germ Protein
Sakineh Ghelich Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi -
Open Access Article
20 - Optimization of Phycocyanin Production by Spirulina platensis Microalgae in Different Conditions of Temperature, Light Intensity, Culture Methods and Type of Carbon Source
Zahra Latifi Habibollah Shahryari Mohammad Hosein Marhamati Zadeh Atefeh Arjmandian Maryam Modamiyan Farshbafi Leila Roozbeh Nasiraie -
Open Access Article
21 - بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
مریم کیومرثی سمیرا یگانه زاد مصطفی شهیدی ابوالفضل پهلوانلو مارال خوش گیش -
Open Access Article
22 - بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
امیر نیک آسا آیناز علیزاده کامیار حیدرنژاد -
Open Access Article
23 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری