Zahra Latifi
1
(
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.
)
Habibollah Shahryari
2
(
دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.
)
Mohammad Hosein Marhamati Zadeh
3
(
دانشیار، گروه بهداشت مواد غذایی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی، کازرون، ایران.
)
Atefeh Arjmandian
4
(
دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.
)
Maryam Modamiyan Farshbafi
5
(
دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ورامین - پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.
)
Leila Roozbeh Nasiraie
6
(
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.
)
Keywords:
Abstract :
European Food Research and Technology, 222(3), pp. 362-7.