فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده
مهشید حسنی تبار مسعود هنرور -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)
جلال الدین مکاری یوسف رمضان -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
مریم میرزایی میآبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی امکان کاربرد فرآوردههای جنبیصنایع قند در تولید جوندهکش (موشهای سوری)
فائزه لطفی حقیقت مسعود هنرور نگار پناهی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی