فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده مهشید حسنی تبار مسعود هنرور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) جلال الدین مکاری یوسف رمضان 10.30495/jfst.2019.544973 20.1001.1.24234966.1398.11.3.11.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور مریم میرزایی میآبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفی 10.30495/jfst.2022.1949400.1773 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی امکان کاربرد فرآوردههای جنبیصنایع قند در تولید جوندهکش (موشهای سوری) فائزه لطفی حقیقت مسعود هنرور نگار پناهی 10.30495/jfst.2021.1916945.1688 20.1001.1.24234966.1402.15.3.14.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی 10.30495/jfst.2021.677804 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5